Nase slike vol.2

Gdje ste raja? :lol:
10612774_381450478673958_4412158470303526832_n.jpg
Baš si lepa, nema šta :per:

sto ne okacujete slike direktno na forum,imate opciju i odaberite "basic uploader".
tako ce slika odmah da se vidi,da moze svako da pogleda i komentarise vam.o
vako,ce boli nekog tuki da klikce po sto puta,da bi pregledao sve slike koje ga znimaju.
btw,evo i mene.
10011434_654315134615861_5137422781550489868_n.jpg

Poslednja izmena:
sto ne okacujete slike direktno na forum,imate opciju i odaberite "basic uploader".
tako ce slika odmah da se vidi,da moze svako da pogleda i komentarise vam.o
vako,ce boli nekog tuki da klikce po sto puta,da bi pregledao sve slike koje ga znimaju.
btw,evo i mene.
Pogledajte prilog 341820
Kuku crni Alek,nije ni cudo sto imas nizak pretisak. Daj boze da nemas i anemiju,da jedes vise,a izmedju obroka pivo i sto vise sedenja da se dovedes malo u red.

Mrtav ozbiljan. Ja sam se prolepsao od kako sam nabacio koje kilo. Pre sam izgledao ispijeno,kao da sam neki deda oboleo od raka,sad kad sam nabacio koje kilo (jedno 20 kila) sad sam delija i po.
Lice iz ispijenog se pretvorilo u okruglo,salce se rasporedilo po celom telu,jedino imam malo stomacica, ali nista strasno. :)

- - - - - - - - - -

Moj recept za seksi izgled je da jees sto vise dzank fuda i da pijes i sto vise da sedis i onda budes sexi kao ja. :D

ma o cemu pricas ti druze,da jedem junk food i da lezim sto vise,da mi se salo nagomila po celom telu? idi bree...pa sto sam ja onda godinama trenirao i trcao ko maratonac? da dobijem srcane bolesti i da mi se zapuse krvni sudovi od soli i secera? ne,fala. ja sam za ovog zadnjeg,sa 8%.lepo izgleda,a jos ima i finu definiciju.

Rezultat trcanja je da si mrsav ko da si na horsu. Pajdomani su debilji od tebe.
to je onaj nacin razmisljanja,koji nam daju nase babe,jedi dete,jedi,samo jedi,ajde jos jednu,pa da mi budes buckast kao Palma! a vidii ga kakav je,ko trudna krava,pile babino.
mladi to ne vole,pre ce te zajebavati ako si debeo/la,nego ak si mrsav/a. to je tako,jednostavno. uostalom,postoji i genetika,a ona je najvaznija.
pa sad,imao sam u srednjoj druga,koji je svake nedelje menjao svoj izgled,danas dodje sa stomacinom,sledeceg ponedeljka ga nema,ravan ko da nije jeo 2 dana.i tako menja kilazu,+10/-10 kila.
a ima nas,koji ne mozemo dobiti ni 3kg,ma koliko se trudili,jeli itd...takav nam metabolizam. sa druge strane,isto kao oni,koji imaju 100kg viska,a nemogu omrsaviti nikako...
ali vec smo sad skrenuli u neku drugu temu,predlazem da bude kraj price na ovu temu.

Back