Nase slike vol.2

Tsk, šta je ovo, vidim paceri pokušavaju da idu protiv prekaljenih veterana foruma, ali im nešto ne ide. Mora da nije prežalila što sam je onomad nazvao zdepastom, pa sad pada u vatru svaki put kad neko muško postavi sliku. :lol:

Poslednja izmena:
Nisi u fazonu bez crnog oko očiju. ;) Zbog toga si mi bila najljepša na forumu. Kad viđeh drugu sliku nazreo sam tvoj stvarni izgled. :D
A što se tiče zrelosti, izgledaš odraslije, a znam zbog čega. ;) Vidi se to odmah na djevojci/ženi.

Već smo razmatrali da to ima i svojih prednosti. :per:

Uvek sam nesto izbegvala da stavljam mnogo crno, jer imam plave oci i nekako mi mnogo dodje do izrazaja. A to mi se ne svidja. :)
Sto? Objasni? Sta se vidi? :P

I ja to redovno govorim kad me ortaci pitaju "jel si jebbavo nešto" i ja pošto nisam niti imam neke šanse kažem "ništa pre braka"
Neću da kažem da ti to kažeš kao i ja što to kažem nego ti to kažeš zato što tako kažeš a ja da se pravdam... Al sam lepo ovo sročio onako umetnički

Hahah Shvatila sam te. :D
Nije bas nista pre braka. Kad se desi, desice se. NIsam se valjda nikako dovoljno zaljubila. Mada sam ja ipak konzervativna malo sto se toga tice. :)

Back