Nase slike vol.2

Šta ti ima da vidiš, pa čak me ni nemaš na fejsu :lol:

Sine napravi razliku :D

2dubfhe.jpg

I prvo skontaj da sam okružen ako ne kvalitetnim onda barem zadovoljavajuće prosečnim bičarkama(debelu zanemari, nju koristimo umesto masti) , dok si ti okružen belezima, bolestima i crvenilu u licu i ćelavom liku koji ti gleda u kitu, i tvojom kruškastom glavom :mrgreen:

E moj ti... pa njih sve da spakuješ na gomilu ne bi dobio pola ženske osobe.... ako zanemarimo ove dve debele... one važe za šest...

Posle 7-8 djus votki, ponestalo je, pa sam dograbio pivo i neku cigaretu iako sam prestao da pusim odavno xD Uzivajte u ovoj retardiranosti xD Smejte se ali nemojte mnogo xD Ok smejte se, i ja sam se smejao samom sebi i svima na ovoj slici...

45277_560357273990617_806127694_n.jpg

Šta ti ima da vidiš, pa čak me ni nemaš na fejsu :lol:

Sine napravi razliku :D

2dubfhe.jpg

I prvo skontaj da sam okružen ako ne kvalitetnim onda barem zadovoljavajuće prosečnim bičarkama(debelu zanemari, nju koristimo umesto masti) , dok si ti okružen belezima, bolestima i crvenilu u licu i ćelavom liku koji ti gleda u kitu, i tvojom kruškastom glavom :mrgreen:

Kakva je bre ovo omladina,atmosfera i okoliš , ko u nekom provincijskom Domu Kulture u Čaušeskuovoj Rumuniji tamo 82. na 83. ,estetski genocid ****** . :eek:

Poslednja izmena:
Garaža madafaka :cool:

Akuta šmrkali ste vi moje spermiće poslate "Niš ekspres" linijom :per:

LoL xD Ladno je moglo i to da bude... Ne znam sta je, ali znam da me je opilo jos vise xD Nisam na oci video to vece, a sutradan sam imao slavlje sa drustvom u kafani. To vece u kafanici je bilo fenomenalno... Rostilj, pice, i najbolje od svega devojke na sve strane. Otiso sam kod jedne, smuvao je i onda otisao kod druge, a ova prva me videla i oterala u picku materinu, a ova druga me samo pogledala i odlucila da nista nece da ima sa mnom. Dvojica se potukla oko neke devojke. Burazer jedne devojke skocio da se bije, pa su se neki moji drugari tukli tamo s nekima, a ja sam s pivcetom u rukama seo i iskulirao xD

Ne treba za to hrabrost već ravnodušnost :D
Oni su sad svi poput žirija za miss univerzuma, okruženi najnenadjebivim pičokama :)

a postavio sam u ideal lepote slike od dve likuše koje su gore, svi su se odma' uvatili za gaće :cool:
Malograđanstvo, šta ćeš.

Ne treba za to hrabrost već ravnodušnost :D
Oni su sad svi poput žirija za miss univerzuma, okruženi najnenadjebivim pičokama :)

a postavio sam u ideal lepote slike od dve likuše koje su gore, svi su se odma' uvatili za gaće :cool:
Malograđanstvo, šta ćeš.

Da, ravnodusnost. (:
Ja ne razumem to, zaista. Odakle ta potreba da se ismeje svako i zasto ljudi samo mane vide? Nismo ne znam sta ni ovako (cast izuzecima), a tek na slici na kojoj nismo ispozirali do jaja...Bezveze...
eh, zalosno je to. nista bez malogradjana...

Ja i dalje ne znam sta serete, ovde nisam video ni jednog muskarca koji izgleda kao meneken pa da mu da neki legitimitet.

bwaco, baw nismo svi gejevi :rotf:

Salim se, dobar si ti decko. Bese zavrsio Teslu? Sta studiras?

Da, ravnodusnost. (:
Ja ne razumem to, zaista. Odakle ta potreba da se ismeje svako i zasto ljudi samo mane vide? Nismo ne znam sta ni ovako (cast izuzecima), a tek na slici na kojoj nismo ispozirali do jaja...Bezveze...

Ma samo opusteno, opusteno... :zurka:

Hah Verovatnoćo pa ti da si se tu našla to bi značilo da postoji još jedna debela(i ružna) višak :D

Fu*king owned :rotf:

Matori, sad pogledah sliku opet...ova treca s leva moze da prodje recimo, samo mislim da je ravna ko daska (ne vidi se iz ovog ugla)...ove ostale su potop.
Ili aj' i ova cetvrta s leva sto stoji do nje...ali slabo se vidi, zaklonjena je...baci jos neku sliku od te dve bicarke pa da vidimo :lol:
A sto se obukla ko rava ova prva? :hahaha1:

Poslednja izmena:
Da, ravnodusnost. (:

Ti se sad slazes s njim, a on prvi doceka da istakne neciju manu, potpuno zanemarujuci svoje :) Mislim meni moze da kaze sta hoce, da mi nesto znaci u zivotu pa da se nerviram, ovako me bas briga XD Isto vazi za bilo koju osobu na ovom forumu.

Ti se sad slazes s njim, a on prvi doceka da istakne neciju manu, potpuno zanemarujuci svoje :) Mislim meni moze da kaze sta hoce, da mi nesto znaci u zivotu pa da se nerviram, ovako me bas briga XD Isto vazi za bilo koju osobu na ovom forumu.

Pa naravno da ću da ti istaknem manu pre nego što ti silujem mamu :D

Imam puna prava da ti pišam u usta na forumu jer ti isto tako imaš puna prava da serreš ko foka, nažalost :P

Da, ravnodusnost. (:
Ko si ti? Da li te ja poznajem? Znacis li mi nesto u zivotu? Onda me boli *****.
Ja i dalje ne znam sta serete, ovde nisam video ni jednog muskarca koji izgleda kao meneken pa da mu da neki legitimitet.
Niko nije rekao nista za direkta jer nas on i ne interesuje kao ni akutina lepota i njegovo drustvo,prokomentarisali smo ribe koje ovo nece ni videti i koje necemo ni videti u zivotu. Sta ispravljas krive Drine?

Back