Nase slike vol.2

hahaha cek, cek, nisam rekla da si ruzan...ali sam mislila da si u fazonu kao onaj ddd dexter valjda, onako plav, a i delujes mi mnogo ozbiljno i zajebano, moram ti priznati... a za akuta tek nista ne razumem...na ovim slikama deluje mnogo nafurano, da covek ne poveruje xD nista ja ne razumem vas...

Ma ja ne mogu da procenim lepotu muškarca, samim tim ni svoju :mrgreen:
Jednostavno, neki ortaci mi kažu da imam psihopatsku facu

pogotovo jednom kad smo se navarili, jaooj to je bila havarija.. ovako nas petoro,šestoro sedimo stondirani,ubijeni gledam stoner film,i započne ortak neku spiku, pita mene nešto a ja ne mogu da zinem, ne mogu da pričam
samo ga pogledam pet puta sa osmehom na licu
on se usrrao :rotf:

Ma ja ne mogu da procenim lepotu muškarca, samim tim ni svoju :mrgreen:
Jednostavno, neki ortaci mi kažu da imam psihopatsku facu

pogotovo jednom kad smo se navarili, jaooj to je bila havarija.. ovako nas petoro,šestoro sedimo stondirani,ubijeni gledam stoner film,i započne ortak neku spiku, pita mene nešto a ja ne mogu da zinem, ne mogu da pričam
samo ga pogledam pet puta sa osmehom na licu
on se usrrao :rotf:

hahaahah, a meni imaš onako nevinu facu :lol:

Evo jedna danasnja...mada je svetlo bilo cudno pa sam ispala bleda kao vampir ali dobro xD
259al51.jpg

Evo jos jedna sa drugaricom...(ova je slikana nekim krs telefonom pa je mutna kad se uveca :lol:)
5mzdlg.jpg

Veoma, veoma pristojno...

@Akutasame, ili kako se već piše z:mrgreen: moraš malo da poradiš na muškosti, tipa, odma neko šišanje, goni malo neki muški stil, ovako izgledaš prilično..... (šta da kažem da te ne uvrijedim).... ženstveno. z:D
@Punk princess, s obzirom da si "Punk princess" đe je crno oko očiju, neobična frizura, kožna jakna itd? :D Zamišljao sam te mnogo drugačije, kao neku nafuranu, ali sam se prijatno iznenadio. :D

Poslednja izmena:
@Akutasame, ili kako se već piše z:mrgreen: moraš malo da poradiš na muškosti, tipa, odma neko šišanje, goni malo neki muški stil, ovako izgledaš prilično..... (šta da kažem da te ne uvrijedim).... ženstveno. z:D
@Punk princess, s obzirom da si "Punk princess" đe je crno oko očiju, neobična frizura, kožna jakna itd? :D Zamišljao sam te mnogo drugačije, kao neku nafuranu, ali sam se prijatno iznenadio. :D

A, da...bilo nekad :lol: Davno...Tj bilo u periodu kad sam se uclanila na forum :D Ali sam na vreme shvatila koliko je to glupo :D...A nick je ostao :)

Back