Nase slike vol.2

285168_221711424537833_100000969311678_592362_6637483_n.jpg

Ne vazim se, pa i nemam neko pokrice bas, ruka mi je 36 cm, pre sam isao u teretanu pa sam prestao, planiram opet da krenem.. Meni je najbitnije da nisam debeo, sto nikad hvala Bogu nisam bio.xD Samo vezbaj ti:D.

Hahaha, Stevee... hvala, hvala... :mrgreen:

Moja drugarica ima takvu haljinu :lol:

Dobar pokušaj, ali ne... Moja je mnogo lepša... :lol:

Izgledas bas tuzno. odi da te zagrlim. :zag: Inace si ista moja profesorka da ga ***** cega,ne znam kako mi se zove predmet....

ma ubijam se od tuge... xD nemoj da mi se ulizuješ sad... desetka se ne dobija tako lako... :mrgreen:

Hoću ja da studiram taj faks gde ima ovako mladih profesorki. : (

Prvi put čujem da možeš biti profesorka sa 17 godina. Pitam se šta bi bilo da sam nosila naočare koje su mi se
baš sinoć polomile... :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Ne vazim se, pa i nemam neko pokrice bas, ruka mi je 36 cm, pre sam isao u teretanu pa sam prestao, planiram opet da krenem.. Meni je najbitnije da nisam debeo, sto nikad hvala Bogu nisam bio.xD Samo vezbaj ti:D.

shta 36 cm... obim podlaktice, bicepsa, tricepsa, ramena, chega? ...ili je dugachka 36 cm? :lol: ...znash, nikad nisam merio te obime... zapravo jedini obim koji sam merio na sebi je obim kite :mrgreen: ... zbog neke teme na forumu :lol: ... koji sam mamlaz. :mrgreen:

elem, eo sad sam uzeo da izmerim... obim opushtene ruke, preko pola bicepsa - 31 cm...

nego, taj obim iskreno ne znahci puno neshto... bolje mi reci koliki su ti bili lichni rekordi na benchu, militari presu, chuchnju i mrtvom dok si trenirao.

hocu tebra, takodje... :D

Back