Nase slike vol.2

Večeras sam shvatio da je problem kod moje nejebice u društvu, u stvari. ebote, izađem sa ortacima, i naletimo na neke klinke, ja krenem da startujem, nešto proseravam, i ortak odma njih pita za godište razred
ispade da su osmi osnovne
mene zabole, ova levo je imala dupe taman za kitu, da se raskošno raširi, a ortak se odma uzentao i oterao nas od njih... Šta joj fali, zabo bih joj lagano, bez muke... I ja sam u osmom želeo da ebem, i ja sam želeo da ebem svoje vršnjakinje a i neke su se razonodile tada već

ja sam i u sestom zeleo da jeb em. ali sam imao neka druga posla svojevremeno.
a sta je ovaj tvoj ortak uradio? sta uopste znaci "uzentao" lol?

Čim je priroda dozvolila ženi da može da začne sa otprilike dvanaest godina, to ne znači da ne može da se poigrava u međuvremenu :lol:
Nego je društvo postavilo takvo ograničenje da ispada nemoralno, ludo i manijakalno. I onda i te same klinke tako shvataju to. Kao da je to neka prljava đavolja rabota pa ih je sve sramota.

Čim je priroda dozvolila ženi da može da začne sa otprilike dvanaest godina, to ne znači da ne može da se poigrava u međuvremenu :lol:
Nego je društvo postavilo takvo ograničenje da ispada nemoralno, ludo i manijakalno. I onda i te same klinke tako shvataju to. Kao da je to neka prljava đavolja rabota pa ih je sve sramota.

Realno. Što su se u Srednjem veku udavale sa 13-14 godina? Zato što su bile sposobne da odmah rađaju decu. Ali, druga vremena, drugi pseudo-moral.

Back