- Poruka
- 32.028
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tetkini pilići.
G]
Posle ovako odradjenog posla bez pola gajbe nista !![]()
Gouste, priljepo je! Prekrasno, fakat lipo
I da obavezno napravis neki garden party za kolege sa foruma , sad dok je jos ovo toplo vreme .
Ti imas 18godina? WTF!!!???!!!
nemogu da verujem,daj jos koju sliku
jao što si atraktivna,
lepa si kao cvet, lepa si kao ptica, lepa si kao jutro u aprilu, lepa si kao mladost, lepa si kao tvoja devojačka kosa, kao tvoja haljina, kao tvoje oči...
tvoje oči koje zrače sreću, čije iskre daju snagu za hrabrost kojom se prilazi najlepšim devojkama, hrabrost sa kojom se leđa drže pravo u društvu tako lepe devojke kao što si ti,
hrabrost sa kojom se govori tečno i iskreno se smeje , dok se u sebi preznojavamo u agoniji nesigurnosti, mi muškarci, momci, mladići... mi koji sve u životu radimo samo da bi bili vredni pažnje nekoga kao što si ti.
jao što si atraktivna,
lepa si kao cvet, lepa si kao ptica, lepa si kao jutro u aprilu, lepa si kao mladost, lepa si kao tvoja devojačka kosa, kao tvoja haljina, kao tvoje oči...
tvoje oči koje zrače sreću, čije iskre daju snagu za hrabrost kojom se prilazi najlepšim devojkama, hrabrost sa kojom se leđa drže pravo u društvu tako lepe devojke kao što si ti,
hrabrost sa kojom se govori tečno i iskreno se smeje , dok se u sebi preznojavamo u agoniji nesigurnosti, mi muškarci, momci, mladići... mi koji sve u životu radimo samo da bi bili vredni pažnje nekoga kao što si ti.
iz moje duše iskopirano, jeste.ovo je odnekle prekopirano!
vala nisam, kolega.ti nisi normalan.
![]()
vidimo se 10. oktobra , pa svršavaj na muške reči upućene devojkama , devojkama lepim kao oblaci koji plutaju bistrim nebom u najlepšem letnjem danu.cikcak - da si ovo meni napisao... svšio bih... više puta... od smeha... jer lep sam kao pica... ovaj ptica...
ruzna!
jao što si atraktivna,
Moj komsija kaze:
Pravicemo mi Tita od blata!
Tvoj komšija je jugonostalgičar s nadmoćnim skulptorskim sposobnostima![]()
ah.. bilo je slika, mrzi me sada da kacim.
dosta mi je vise toga da svi misle da imam 14 godina. kad smo trazile haljine drugarica i ja za rodjendan ( zajedno smo slavile ), svi su mislili da trazimo za malu maturu.![]()
![]()