Nase slike vol.2

jao overu
zaljubljujem se u ove tvoje nalete
:heart::mrgreen:

znas sta je problem ovih ljudi? Ja im nudim konkretne,korisne savete za koje bi drugi platili ali oni su toliki kreteni da zbog par reci sa zvezdicama jer toliko popizdim na glupost i jednostavnost takvih stvari oni okarakterisu ceo post kao glupost ili vuku traume i stereotipe iz detinjstva pa me dozivljavaju kao ultra hard core alfa muzijaka pa ono ja sam kao gluplji,a oni su kao pametniji. Niko ne kapira da u stvarnosti sve funkcionise kontra,ali mora malo i da funkcionise i kako valja jer niko ne trpi da ga neko stalno ebe. Kao fora sa poskupljivanjem benzina! On poskupi na 95 dinara,narod popizdi,onda ovi uzmu pa smanje za dva dinara,narod se obraduje,pa posle mesec dana povecaju cenu za 5 dinara,pa opet kroz par meseci spuste dinar pa roknu 3 dinara poskupljenje i onda majmuni kazu e pojeftinilo je gorivo 2 dinara pa je ok,a sto je to deracina i sto ce poskupeti duplo posle nema veze! E tako sve u ovom svetu funkcionise samo sto mene nikada niko nece da saslusa inace su takvi momenti stalno!

Back