Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gomilaaaaaaaaaa! :zskace:

pozdravčić draga moja :obozavam: kako radovi? jel' vas ova kiša omela?:lol:

Pa i jeste, ali više činjenica da ne možeš očekivati od nekih likova koji su ti ono i frendovi i majstori, da rade za praznik,
stoga pauza do petka, kad se opet svi okupljaju pa nastavljamo...inače, to sve skupa ide poprilično sporo,
ali biće useljivo ja se nadam u toku leta...ajd da ne tušim narod sa tom pričom,

videla sam one fotke jaja, CPR je dominirala u toj temi, predivna uskršnja dekoracija zaista,
videla sam i da je Doc pobedio...mislim da će se baš obradovati, nekako mu uvek izmakne prva nagrada na fotografiji
pa je baš super da je ovde osvojio pehar:D :lol:

Na ovoj strani pozdrav Mini, Perfi, Sloncetu, Moci, Meridijanu....:heart:

Dok je ovde dobio satisfakciju u odnosu na sva buduća i prošla takmičenja na Fotografiji :lol:
On nam je što bi rekli oni što pišu recenzije umetnicima, "najplodniji" umetnik :lol: mislim Mozaičar :lol:
..
CPR stvarno prelepo je dekorisala sve, drugar Nero takođe onako pravo domaćinski, ostali su isto dali doprinos za ove praznike :aha2:
...
A što se tiče tvojih majstora, želim ti što pre lepo vreme i nastavak radova.
..
A od mene još jedna fotkica i to naravno ljubičasta :zaljubljena:

Poslednja izmena:
Pa i jeste, ali više činjenica da ne možeš očekivati od nekih likova koji su ti ono i frendovi i majstori, da rade za praznik,
stoga pauza do petka, kad se opet svi okupljaju pa nastavljamo...inače, to sve skupa ide poprilično sporo,
ali biće useljivo ja se nadam u toku leta...ajd da ne tušim narod sa tom pričom,

videla sam one fotke jaja, CPR je dominirala u toj temi, predivna uskršnja dekoracija zaista,videla sam i da je Doc pobedio...mislim da će se baš obradovati, nekako mu uvek izmakne prva nagrada na fotografiji
pa je baš super da je ovde osvojio pehar:D :lol:

Na ovoj strani pozdrav Mini, Perfi, Sloncetu, Moci, Meridijanu....:heart:

:hvala: , pozdrav i tebi :zag:

devojke hvala lepo na podršci......
mlogo mi znači ova pobeda.....
neću nikoga da izdvajam čak ni poručnika :D

pošto sam skroman predlažem da nagrada bude 7 mozaičarki po slobodnom izboru :zper:

a jednog dana kad pobedim na fotografiji ima da pravimo lom za sve pare :rotf:

evo i od mene jedan cvetić
IMG_20160501_125346.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back