Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Post drugi uz zhelje da se tessa pokaje. :pop:

1oaowg.png

Radovanjski lug

Nadam se da ce poetessa da prihvati da ovde okacimo slike jaja za Uskrs, pod uslovom da nam farbanje uspe,
a meni zna da ne uspe :( ali nema veze..kakva god da ispadnu.Farbacu jaja sutra na Veliki Petak
Muski obavezno da okace jaja...:mrgreen: slike uskrsnjih jaja da ne bude zabune...:rotf:

Nadam se da ce poetessa da prihvati da ovde okacimo slike jaja za Uskrs, pod uslovom da nam farbanje uspe,
a meni zna da ne uspe :( ali nema veze..kakva god da ispadnu.Farbacu jaja sutra na Veliki Petak
Muski obavezno da okace jaja...:mrgreen: slike uskrsnjih jaja da ne bude zabune...:rotf:

Ne znam ja ništa Nina...ja dozvoljavam evo da žene okače, kako god da im uspe, a ti si viši nivo...ti dozvoli što se tiče Muških :lol:

:malav:
:zcepanje:
:rotf:

a kako da ne volim, kad sam rođen u kršu...a volim i ovce, i jagnjad na ražnju..:aha:

Nemoj da si mi pojeo stado na monitoru! :rtfm:

- - - - - - - - - -

a ti ne znas sta valja.....:lol: jos ako je vruca jagnjetina...mmmmm :lol:

Evo i NIna sad jede moje zhive jaganjce. :sad2:
Kako mozhesh da jedesh nekog ko ima tatu, mamu, ochi, usta? :sad2:

ma može i hladna...:zaljubljena:
pa onda vino...mmm..njam...nisam odavno...:(

nisma ni ja jela odavno vrucu jagnjetinu..ali se nadfam da hocu uskoro...:lol:
a vino se tada ne preskace...jedino sto se mene tice moze vruca pogaca kao dodatak,uz jagnjetinu i vino

- - - - - - - - - -

Ne znam ja ništa Nina...ja dozvoljavam evo da žene okače, kako god da im uspe, a ti si viši nivo...ti dozvoli što se tiče Muških :lol:
Ti si gazdarica ovde i ti dozvoljavas ili ne.:cmok2:

mada ja i od muskih ocekujem da okace svoja uskrsnja jaja....:lol:

bar dan drustvane

18+
nije za druga perfija i ostale ljubitelje bele nam namirnice :rotf:

ovo je 16+

a koja ne ofarba dobro jaja bice Pogledajte prilog 384239

Prijatno Doc :)
Znaci sutra jaja na Sunce :lol:

- - - - - - - - - -

Srculenceeeeee, pa vidi ih zhive, sazhali se. :cry:

Tog zgodnog glodji do koske, ma bez kostiju, ne marim. :telefon: