Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo drugari nadam se da su se strasti smirile ma koje da su orijentacije bile heterosekusalne ili homoseksualne. Evo ptičica za temu inače lesto razmišljam o životinjama ne samo zato što ih volim već o tome koliko je njihov život jdnostavniji jači pobeđuje i to je to i to se lepo vidi i kod mojih galebova, prvo je klopao jedan ali kad se drugi jači pojavio ovaj je odmah šmugnuo na kraj stola. Na kraju ih je konobar obojicu počistio. I naravno kod ženki koja je bolja ribetina.Mislim kod živitinja a i kod ljudi nije mnogo drugačije.
Pogledajte prilog 362072
Pogledajte prilog 362073
Pogledajte prilog 362074
i grafiti ptica svuda po gradu
Pogledajte prilog 362075

Woooow :super:
Nekad mi bude jako zao sto ljudi slabo obracaju paznju na ptice,a nisu ni svesni koliko su to simpaticna stvorenja :zaljubljena:

Prirodu I bica koje su njen sastav,ne mislim na nas ljudska bica jer nismo deo nje,I jako malo ljudi ume da je razume,oseti I iskoristi na nacin a da je ne ugrozimo, iako ona jedina koja nas odrzava u zivotu dok nas sve oko nas ubija lagano I neosetno :lol:

Zao mi je sto ne mogu da nadjem nijednu pticu danas ..:(

...u najmanju ruku...
...uskome struku...
...pozamašnom kuku...
...da li je ovo blizanac tog tvog nasmejanog bića...?:lol:

04122012849-1.jpg

To je ona zbog koje me napustio, aah otvorile su mi se stare rane :lol: A vidi kakva je nije ni upola dobra riba kao ja:(

- - - - - - - - - -

Muškarci...samo bi da idu sa štipaljke na štipaljku. :(

hahahaha smejem se slatko :lol:

Poslednja izmena:
To je ona zbog koje me napustio, aah otvorile su mi se stare rane :lol: A vidi kakva je nije ni upola dobra riba kao ja:(

- - - - - - - - - -

hahahaha smejem se slatko :lol:

...šta ćeš, svi odoše za silikonima...:lol:

...moderno je doba... to ti je isto kao kod tih štipaljki, niko ne koristi više drvene nego bi svi plaštične...:lol:

...eee, a el si i ti primetila da je ribetina, osim što je najbolja ribetina, i duhovita...?... mada se ja uopšte nisam smejao tom naskakivanju na štipaljke. :evil:

...šta ćeš, svi odoše za silikonima...:lol:

...moderno je doba... to ti je isto kao kod tih štipaljki, niko ne koristi više drvene nego bi svi plaštične...:lol:

...eee, a el si i ti primetila da je ribetina, osim što je najbolja ribetina, i duhovita...?... mada se ja uopšte nisam smejao tom naskakivanju na štipaljke. :evil:
:rumenko: Ijao, mislim da mi to niko nikada nije rekao a baš lepo zvuči. Skoro pa kao da si rekao da sam inteligentna a to je ultimativni kompliment naravno nakon onoga da imam fenomenalne grudi iako mi moja drugarica Vrela Cica stalno govori da sam pametnija nego što mislim ali to je zato što me voli.

Oboje ste veoma duhovite i inteligentne osobe i pravo mi je zadovoljstvo da sa vama ćaskam.
Inače na ovoj temi su po ko zna koji put ponavljam zaista fantastični ljudi, kreativni i puni duha.
Obožavam da budem ovde zaista :heart2:
petkom me uvek spopadne neki sumanuti nalet ljubavi koju se ne libim da pokažem pa molim pogane jezike koji prolaze ovuda da se zadrže iza zuba i da ne izgovore kako znaju da se ovom izjavom
nekom šlihtam.
moja osećanja su uvek iskrena i kad su pozitivna i kad nisu.

Oboje ste veoma duhovite i inteligentne osobe i pravo mi je zadovoljstvo da sa vama ćaskam.
Inače na ovoj temi su po ko zna koji put ponavljam zaista fantastični ljudi, kreativni i puni duha.
Obožavam da budem ovde zaista :heart2:
petkom me uvek spopadne neki sumanuti nalet ljubavi koju se ne libim da pokažem pa molim pogane jezike koji prolaze ovuda da se zadrže iza zuba i da ne izgovore kako znaju da se ovom izjavom
nekom šlihtam.
moja osećanja su uvek iskrena i kad su pozitivna i kad nisu.
:cmok::zag:
Evo prefektna za tebe jedno maločudo prirode, čitavog jednog parkića na krovu javnog parkinga u centru Porta.Zamisli sad još pored i kućicu i ljuljašku (nekako sam izgubila drugi deo slagalice to jest drugu fotografiju) i zamisli da živiš na nekom takvom mestu.

Eto i sad se slika ne vidi! Pih! Krstarica me opstruira.

Poslednja izmena:
Nisam valjda?:) Znas sta, dok nema tesse, a ona je jaaaaako zauzeta moras da vodis temu.
Smisljaj zadatke i uredjuj, nemo neko da iskace.:)

- - - - - - - - - -

Kako ti dobro leze ove umetnicke teme, ko da si umetnicka dusa il si neciju maznula.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back