Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fora bi bila ptica, stopalo i puž na jednoj slici:lol:
Ali kako... kako?
A da se ne povrede prava životinja? :rotf:

ne znam Bogme...to bi bilo stvarno zahtevno :lol:
..
zamišljam sebe kako sa kavezom sa papagajom u jednoj ruci , šetam po bašti bosa i držim puža....zamalo htedoh reći za rogove :lol:
..
u drugoj ruci :lol:
..
znači moguće je...samo nemam papagaja...nego prazan kavez :lol: e to bi stvarno bio prizor...da neko od komšija pozove samo jedan mogući broj :lol:

fali ti slovo T :p
..
a jeste vala...stopalo i puž u istoj rečenici...baš zvuči zahtevno :lol:
..
a za pTicama se ne trči kažu neki, kao ni za autobusima :lol:

- - - - - - - - - -

veče Hero :heart:...i laku noć :lol:

Lepi snovi drug..:cmok:tj ;)u levi obraz :heart:

- - - - - - - - - -

Aha, evo i brata Herojka, sad i ja mogu mirne duse na spavanje... :lol: :lol: :lol: I on je poznati aktivista za muska prava, narocito kad se ona prosire na oblast tudjih zena. :zper: :lol:

Sta cu brat..one su najbolje :lol:
laku noc ;)

Poslednja izmena:
Dačo ti čuvaj ono što ostane...:lol:
Za puževe ćeš lako..iskupili smo ih na gomilu, puna strana puževa...a sutra će valjda biti ptice :lol:

- - - - - - - - - -

e ne lezi vraže...delegirao odgovornost Heru :lol:

Pa jes', vi da se fotkate golisavi, u svim pozama, i gej i strejt, a ja da vam jurim za tim puzevima, kao kauboj da vitlam za njima lasom, kako bre da ih stignem, ko god dodje ovamo donese i svoje puzeve... :ljutko:

:lol:

- - - - - - - - - -

Lepi snovi drug..:cmok:tj ;)u levi obraz :heart:

- - - - - - - - - -

laku noc ;)

- - - - - - - - - -

laku noc ;)

Laku noc buraz. :)

Budite kul.

doblo jutlo...lepi ste mi danas :kafa:

- - - - - - - - - -

javljam se na konkurs kod Slončeta, da gazim grožđe. gej stop
Pogledajte prilog 362063

da...to bi bilo to
imate kapacitete da kvalitetno ugazite grozdje
josh ako je struk dovoljno uzan...mogu vas strpati i u dva manja bureta :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Zasta drvena noga?
ostavi lit sa strane da je isprobamo,ja cu za meze :lol: dolazim ponekad poslom u tvoj kraj..u V.Biljanicu,Vlasotince isto.

zato shto je kul...a ima i vishefunkcijske namene
josh samo povez preko oka...i maskenbal:lol:

doblo jutlo...lepi ste mi danas :kafa:

- - - - - - - - - -

da...to bi bilo to
imate kapacitete da kvalitetno ugazite grozdje
josh ako je struk dovoljno uzan...mogu vas strpati i u dva manja bureta :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

zato shto je kul...a ima i vishefunkcijske namene
josh samo povez preko oka...i maskenbal:lol:

Idi bree :lol:
Upotrebi svoju prirodnu,mani se inprovizacije u toj igrici :rotf:
Dobro jutro ..

Zdravo drugari nadam se da su se strasti smirile ma koje da su orijentacije bile heterosekusalne ili homoseksualne. Evo ptičica za temu inače lesto razmišljam o životinjama ne samo zato što ih volim već o tome koliko je njihov život jdnostavniji jači pobeđuje i to je to i to se lepo vidi i kod mojih galebova, prvo je klopao jedan ali kad se drugi jači pojavio ovaj je odmah šmugnuo na kraj stola. Na kraju ih je konobar obojicu počistio. I naravno kod ženki koja je bolja ribetina.Mislim kod živitinja a i kod ljudi nije mnogo drugačije.
Pogledajte prilog 362072
Pogledajte prilog 362073
Pogledajte prilog 362074
i grafiti ptica svuda po gradu
Pogledajte prilog 362075

Francuski restorani objavili dramatičan pad prihoda zbog nestašice puževa.
Srbiji prete ekonomske sankcije.

:rotf:

Dobro jutro, to se poranilo, izgleda.

...dobro jutro...:)

...nemam šta da priložim za danas... a i mrzi me da fotkam...:confused:

Ima ko ce danas Ribetina se javila dobrovoljno. :)

Sa nekim horor slicicama, ali zadatak je izvrsen 300% :)

Poranilo, nego šta..i kafu popilo i živinu na'ranilo i svašta nešto uradilo...: ))
Ova stvar je fenomenalna Boljarine, a od svih mogućih obrada, ova iz filma mi je još i među boljim.

Jedna od..u nešto drugačijem fazonu:

....

Ribetino, odlične fotke! :ok:

Dobro jutro dragi forumaši,
Moram da primetim da je jedna članica biblioteke upadljivo odsutna ovih dana pa se pitam gde je šmugnula i zašto ne dolazi da čitamo zajedno. Draga Jago nadam se da tamo napolju imaš neka preča posla inače dobićeš neopravdani :heart:

Ribetina: Fenomenalne su fotografije, svaka čast. Kako si samo uspela da uhvatiš taj trenutak kako su se gladne ptice snašle za hranu, iskreno sam oduševljena. :heart:

Ripli: Čuli su francuski puževi da ovde mogu da ostvare zavidnu karijeru u svetu modelinga pa su pohitali na našu temu... Slatko me nasmeja od jutros za sankcije :heart:

Slonče: Ambiciozna sam i vredna i sve proporcije su zadovoljavajuće ali prednost je u tome što je moja krštenica iz doba jure, tako da će vino dobiti neophodan buke ako budem angažovana da gazim grožđe. :lol: a to što umem da istaknem svoje kvalifikacije to je posebna priča... :)
A sada nudim nešto što nije ptica ali ima krila. Mnogo je slatko i nasmejano biće a nije ni zvončica iz Petra Pana i može da uspavljuje treperenjem svojih krila.
Još jednom Dobro vam jutro i uspešan dan vam želimPogledajte prilog 362078

Dobro jutro draga Perfektna! Nisam se trudila nešto posebno jednostavno sam sedela za susednim stolom restorana i čekala svoju porciju bakalara kad su ova dvojica sletela da pokupe ostatke.Ako smem da uzvratim kompliment a da ne ispadnem uvlakačica i ova tvoja slika je odlična u najmanju ruku.

Dobro jutro draga Perfektna! Nisam se trudila nešto posebno jednostavno sam sedela za susednim stolom restorana i čekala svoju porciju bakalara kad su ova dvojica sletela da pokupe ostatke.Ako smem da uzvratim kompliment a da ne ispadnem uvlakačica i ova tvoja slika je odlična u najmanju ruku.
Jedno nedeljno popodne mi je sleteo na štipaljku za veš, napravila sam nekoliko sjajnih fotki a on je bio strpljiv da sačeka da uzmem foto aparat i fotografišem i samo se smeškao. Htela sam da ga pitam da mi bude kućni ljubimac toliko sam se zaljubila na prvi pogled, ali odleteo je u nepoznatom pravcu....
I tako se naša kratka veza završila :(

Dobro jutro dragi forumaši,
Moram da primetim da je jedna članica biblioteke upadljivo odsutna ovih dana pa se pitam gde je šmugnula i zašto ne dolazi da čitamo zajedno. Draga Jago nadam se da tamo napolju imaš neka preča posla inače dobićeš neopravdani :heart:

Ribetina: Fenomenalne su fotografije, svaka čast. Kako si samo uspela da uhvatiš taj trenutak kako su se gladne ptice snašle za hranu, iskreno sam oduševljena. :heart:

Ripli: Čuli su francuski puževi da ovde mogu da ostvare zavidnu karijeru u svetu modelinga pa su pohitali na našu temu... Slatko me nasmeja od jutros za sankcije :heart:

Slonče: Ambiciozna sam i vredna i sve proporcije su zadovoljavajuće ali prednost je u tome što je moja krštenica iz doba jure, tako da će vino dobiti neophodan buke ako budem angažovana da gazim grožđe. :lol: a to što umem da istaknem svoje kvalifikacije to je posebna priča... :)
A sada nudim nešto što nije ptica ali ima krila. Mnogo je slatko i nasmejano biće a nije ni zvončica iz Petra Pana i može da uspavljuje treperenjem svojih krila.
Još jednom Dobro vam jutro i uspešan dan vam želimPogledajte prilog 362078

...u najmanju ruku...
...uskome struku...
...pozamašnom kuku...
...da li je ovo blizanac tog tvog nasmejanog bića...?:lol:

04122012849-1.jpg

Jedno nedeljno popodne mi je sleteo na štipaljku za veš, napravila sam nekoliko sjajnih fotki a on je bio strpljiv da sačeka da uzmem foto aparat i fotografišem i samo se smeškao. Htela sam da ga pitam da mi bude kućni ljubimac toliko sam se zaljubila na prvi pogled, ali odleteo je u nepoznatom pravcu....
I tako se naša kratka veza završila :(

Muškarci...samo bi da idu sa štipaljke na štipaljku. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back