Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eh te predrasude...

ne znam sta ti treniras, ali prvi savet mog trenera je bio "ne trci pred rudu" i do sad su mi svi zubi na broju :D.

ona moja "gej slika" je izbacena, jer me je zanimao komentar od samo jedne osobe (zenske naravno), sto sam i dobio... cilj ne bira sredstva, Araon "muskarcino" :)

Ukratko... Rekao sam da bih se ja gej osećao da slikam svoje dupe... To nije bilo uopšte na ličnom nivou, ni tebi upućeno, verovao ili ne, potpuno si mi nebitan tip, nisam znao ni da postojiš, eto, toliko o tome...

Te priče sa zubima na broju, treninzima, to me tek ne zanima, nisam zbog toga napisao da treniram, već zbog toga što imam šta pokazati, samo mi je to jednostavno gej, pošto ovde šta god kažeš u kritičkom fazonu, odmah ti to nemaš ili šta već, kao što sam napisao da treba biti pozitivan zbog sebe, a rekli mi da sam SNS bot... Eto, toliko o inteligenciji.

I nemoj da citiraš velikane, kao što je Makijaveli bio, ne stoji ti.

Te "predrasude" su potpuno očekivane, ali ne i osnovane, naravno.
Golo muško telo je u neka vremena bilo univerzalni simbol lepote, a danas se muški aktovi isključivo povezuju sa gej kulturom...
recimo ta zadnjica u jeansu....sećam se Al Paćina i one famozne crvene marame zadenute za zadnji dzep farmerica u filmu Cruising, kad pokušava po gej klubovima da namami nekog ritualnog ubicu pedera, ne sećam se tačno, ali uske farke i dupe pamtim:lol: : ))
No koliko god su nam stereotipi posredstvom kojekakvih uticaja ušli u podsvest, meni su muška dupeta , stomaci, dlakave grudi, mišićave noge, široka ramena i , da ne seckam na mozaik,
svučena il obučena lepa (meni lepa) muška tela uopšte vrlo prijatan i poželjan prizor,
pa makar oduševljenje morala da delim sa čitavom narastajućom svetskom gej populacijom...
snaćićemo se već nekako:mrgreen:

Kažem da je meni gej, kao i da smatram da je gej kada tip slika svoje dupe. To što ti to voliš, to je normalno, naopako da je drugačije.

Gospodine Bože.

Lep, situiran, zgodan gospodin iz inostranstva traži srodnu dušu radi ozbiljne veze. (boj telefona 066 -***-***) gej stop :lol:Pogledajte prilog 362034

Ijao jel mogu ja? Mislim da bi se mi baš lepo slagali.

- - - - - - - - - -

Aj , minjona, pa i tessu, ali sta ti je kriva najbolja riba ispravka ribetina?

A zamisli kako je tek ona srecna tri dana?

Zašto mene spominjete nije mi ništa jasno. Ja sam samo obična ribetina ništa ne razumem šta vi pričate?:dontunderstand:

e pa ne moze...jel vidis dokle nas je ova golotinja dovela...:lol:
Bolje smo prolazili sa prednjim delovima, covek kad slika pozadinu to vec nisu cista posla :p
msm. ne u bukvalnom smislu :lol:
...
ljudi molim Vas tema je zabavnog karaktera...i nemojte da strahujemo ko ce kome ledja okrenuti ili guzicu :zkez: msm guzu :lol:
...
jel da da sam ovo predivno napisala? :lol:

Taj zaključek je fin Starcraft :lol:
..
A pošto smo izgleda sa 4 dana izvukli neki maksimum iz teme...sledeća tema je "Ptica" i naravno živela sloboda i dalje:lol:

I drvo naravno :lol:

- - - - - - - - - -

Hvala Boljarine...a neka će se valjda javiti i za ta mala stopala Slonče :lol:

Poslednja izmena:
Stigli puzevi,
Ovaj Bugarin ti je pomocnik oko dressure.

puzevi.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back