Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mora cista slika, ovo mutno ne priznajemo :mrgreen:
Pa izvini stvarno ali nemam jasniju ovu sliku i stavila sam original ako Tessa može nešto da uradi sa njim.Međutim stavljala sam ranije baš veće i jasnije slike evo znaju svi sa teme.
...el kod tebe dozvoljeno da se model pipka...?:zper:
Jao pa ne bih mogla da dozvolim jer je moj dečko isto forumaš i on baš ne voli da me pipkaju dozvoli mi ponekad ovakve slike ali pipkanje ne. Izvini stvarno.
E, bas nam se svidza.:)
Hvala puno!

Sad mi je zeznuto da citiram, ali morala sam ući samo da pohvalim Perfinu planinarsku:heart:
Kakva diskvalifikacija... fotka je super! A i oprema za pešačenje:zper:

E da, uđoh i zbog Ribetine:heart::lol:
Pa ćao, ćao... Ova je tema dušo ko stvorena za tebe, znači mrtva trka između Berte i tebe, svaka čast:D
Tesina obrada je naglasila suštinu:lol:

Nero... oko naše plavo:heart:

Joj što me obradujete ljudi, jedino mi se još zbog ove teme dolazi na forum... I kafane naravno:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Dupeta u jeansu sa dopuštenim slobodnim stilom :lol:

Hvala svima na lepim komentarima ja sam sada postavila ovu svoju sliku na pdfu Žene ali sumnjam da će tamo biti tako dobri prema meni više kao neki eksperiment pa da vidimo. Pokazaće se da ste vi ovde ipak najdivnije društvo na krsti! :heart:

Jel se racuna da sam ispunila zadatak :mrgreen:

Pogledajte prilog 361899

Kuche s punim pravom moze da se pravda poput obnazenih lepotica ciji snimci su "slucajno" procurili u javnost, onim famoznim "nisam znala da me slikaju". :lol:

E da, lepi ste, onako redom, stao sam kod Tesine vruce sijalice i kod atletski gradjenih momaka i njihovih sedista, pa dalje idu brat zems (ukazuje mi se vizija, javlja mi se da ce se opet udati na forumu :lol:), Perfektna koja seta kroz prirodu kao u nekoj bajci :ok:, brat Herojko i klipovi (neraskidiva veza pojmova :D) i sad Mini i ova njena dzins kreacija, zapravo demonstracija snage noznih misica. :ok: :D

neću više da kačim ič sem možda cveta zadenitog za uvo...
sad kontam kako se oseća monah, budući, jel... kad doživi prosvetljenje.
napravila sam sranje u prevodu... i sad će bidnem dobre.
ne s fotkama, to je bio izgovor, ili katalizator... ili reper za moje khm stanje...

dajte temu dok još ima cveća.

- - - - - - - - - -

smorila me golgota, skraćeno

- - - - - - - - - -

a štaš kad volim da komplikujem

- - - - - - - - - -

što ne znači da mi vaše gooze smetaju... :P

- - - - - - - - - -

ganfi de si sad da me vidiš... :lol:

- - - - - - - - - -

skinula sam 7 horora

nema doope :(