- Poruka
- 8.518
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa izvini stvarno ali nemam jasniju ovu sliku i stavila sam original ako Tessa može nešto da uradi sa njim.Međutim stavljala sam ranije baš veće i jasnije slike evo znaju svi sa teme.mora cista slika, ovo mutno ne priznajemo![]()
Jao pa ne bih mogla da dozvolim jer je moj dečko isto forumaš i on baš ne voli da me pipkaju dozvoli mi ponekad ovakve slike ali pipkanje ne. Izvini stvarno....el kod tebe dozvoljeno da se model pipka...?![]()
Hvala puno!E, bas nam se svidza.![]()
Pa napraviću opet neke čiste ako vam se sviđaju. Baš mi je drago!![]()
Koja tema?![]()
Dupeta u jeansu sa dopuštenim slobodnim stilom![]()
U tom slucaju da vas ne plasim![]()
Daj bre snow, može šta hoćeš, ne lupkaj. Lep si momak, videli smo, ovo je zafrkancija, nema obavezujući karakter.
![]()
Jao pa ne bih mogla da dozvolim jer je moj dečko isto forumaš i on baš ne voli da me pipkaju dozvoli mi ponekad ovakve slike ali pipkanje ne. Izvini stvarno.
!
Hvala svima na lepim komentarima ja sam sada postavila ovu svoju sliku na pdfu Žene ali sumnjam da će tamo biti tako dobri prema meni više kao neki eksperiment pa da vidimo. Pokazaće se da ste vi ovde ipak najdivnije društvo na krsti!![]()
Ne racuna se
Jel kerece?![]()
Mini,
Jaooo, jel to šćene?
Ili mačja guza, a ne vidim ovako, ebiga, al kontam da je neka mala dlakava živuljkica
Računa se
Dobre farke![]()
Sta da vam radim, moje ne moze stati u kadar![]()