Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pošto sam se ja isključila nisam videla sve slike od Najt...ostaviću za danas ovu romantičnu u spojleru :zaljubljena:
Ali sve je lepo...i sviđaju mi se jako crno-bele fotke isto :ok:

...de, dobro...:rtfm:...evo velikaaaaa...pirsing...:zkez:

Pogledajte prilog 358549

...neshto ne postavljam prilog dobro...:think:
...mozhda izbrishem...
Ništa ne briši, lepa si :heart2:
crnka ili plavuša..svejedno je...ali volim ovaj fazon jako. :zaljubljena:

dobar dan :D
nisam bas imala vremena da se igram, secem i kropujem, pa evo jedne polumozaicne
Pogledajte prilog 358554
oooooo dobar dan, romantični delić, jako lepo i nežno :heart2:

Samo jednu zamerku imam...samo jednu :lol:
Molim te da ovu fotku...što bih ja rekla opaučiš :rumenko: u fullu...molim te, ne smanjuj nego ovakvu fotku uvećaj molim te...da uživamo :heart2:
inače super :okok:

Evo brzim korakom do posla. Kasnim, Stres me lovi od ranog jutra i igra se mojim živcima

Onda šuma i sunce ispred ulaza u kancelariju, potpuni zaokret u raspoloženju! I neka meduza koja plovi kroz vazduh...:lol: nisam ni na čemu majke mi vidite i sami :lol:
Pogledajte prilog 358557
Odbacih sandalice i kročih u mekanu i vlažnu travu. Ljudi moji, sve neuroze mog života pretvoriše se u osmeh u trenutku. A činjenica da je danas petak pojačava efekat dobrog raspoloženja
Pogledajte prilog 358560

Danas nema sandalica...tako da možeš bosa...sviđaju mi se i fotkice i prateći tekst...sve bukvalno :okok: :heart:

lepi su vam delici :lol:
čekamo tvoje :lol:
Pola nisam video jer ste se poObrisla do sada ...Video sam Jabajagi , lep sklad lica :D Lep nos, pravilan :ok:
a danas fotka? :lol:

Dobro jutro :uja: nema veze...doći će oni sa novim sličicama :lol:

Evo od mene jutarnje :lol:

Ima li i kod vas sunca kao kod mene? :lol:

s01-1.jpg

I jeste li uhvatili svoju senku? :D

s1-1.jpg

Poslednja izmena:
Колико ја видим, само Поетеса избацује неке загонетне слике, остали слабо :D која је беше идеја била? Да се на основу слике која открива детаљ из живота прокљуви нечији посао, хоби, или нешто треће, не? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back