- Poruka
- 43.705
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma video sam al je displep premali za ceo![]()
iz kutije 
snaći će se Slonče da to nekako ubaci na displej da iskoči poputiz kutije
![]()
Kakva umestnost, kakva ekspresija... mozaik, auto kolazh. uffff koliko kreativnih ljudi i interesantnih za pogledati.

Imas li ti ista da nam pokažeš ?
Mogu i čarape![]()

Imas li ti ista da nam pokažeš ?
Mogu i čarape![]()

Poetessa svidjas se Leonu, samo je covek vec smoren od ovih barijera ovde koje se same namecu.
parcijalno 
Postavi
![]()
Poetessa svidjas se Leonu, samo je covek vec smoren od ovih barijera ovde koje se same namecu.

pa dobro šta fali što mu se sviđamparcijalno
![]()
Oni se već lepo druže
Nista ne brini za njih dvoje
Oni se već lepo druže
Nista ne brini za njih dvoje

ovo je baš lepo rečeno...sad bi stavila neki smajli (posle rečeno)...ali uzdržaću sePa ne znam sta fali ako si privlacan nekome. Ja mislim da je to jedna od lepsih drazi u zivotu ma dokle god to islo. Ljudi su akva bica, prolazi nas ona blaga strujica iza usiju niz ledja cim dodje do tog namagnetisanja. Vise ne zelis da znas gde to ide, nego zelis da istrazis taj osecaj i zelis ga jos i jos.
- - - - - - - - - -

Pa ne znam sta fali ako si privlacan nekome. Ja mislim da je to jedna od lepsih drazi u zivotu ma dokle god to islo. Ljudi su akva bica, prolazi nas ona blaga strujica iza usiju niz ledja cim dodje do tog namagnetisanja. Vise ne zelis da znas gde to ide, nego zelis da istrazis taj osecaj i zelis ga jos i jos.
- - - - - - - - - -
Pa sto mislis da se brinem, lepo je kada to nanjusis i skapiras. Ili mislis da bih zabrljao nesto oko toga?
![]()
- - - - - - - - - -
ovo je baš lepo rečeno...sad bi stavila neki smajli (posle rečeno)...ali uzdržaću se![]()

Pa ne znam sta fali ako si privlacan nekome. Ja mislim da je to jedna od lepsih drazi u zivotu ma dokle god to islo. Ljudi su akva bica, prolazi nas ona blaga strujica iza usiju niz ledja cim dodje do tog namagnetisanja. Vise ne zelis da znas gde to ide, nego zelis da istrazis taj osecaj i zelis ga jos i jos.

- - - - - - - - - -

Ruzna kao lopov. Ti si u stvari verovatno najlepsa ovde, samo se tako potpisujes da bi odbijala dosadne muskarce na pe pe. Necu da te razocaravam nije rucno vezeno. Pokupio sam to u Meksiju bilo na popustu. Znam da si prirodna i spontana i da ne volis sintetiku.

Uh ima raznih psihopata, pa i nije bas uvek dobro![]()

Uh ima raznih psihopata, pa i nije bas uvek dobro![]()

nemoj tako tesa je jedna slaba i divna zena![]()