Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tes draga, ova poza je... Pa hajde recimo da je dvojako možemo tumačiti... Prva, ona pomalo nemila verzija je otprilike tvoja reakcija kad vidiš koliko se ispamovalo i ispljuvalo na temama, ono, jao majko mila, ne opet!! :lol:
A druga, meni jel i.. hm draža je da si u nekoj ekstazi...stanju čiste strasti i požude:D
:lol:

crazy.gif

- - - - - - - - - -

Ova tema presla u erocke.

I Think I'm Falling in Love :rumenko::zaljubljena::zaljubljena:

- - - - - - - - - -

@tessa i svetna extra slike :)

Za tessu sam tacno pogodio na koga me podseca :D

Hvala Olivere :heart: pogodio si, naročito Jamie...oči kao ja, sitnije i zelene :lol:
ova slika negde najviše..frizura, pogled :ok: samo malo punije usne da ima, bile bi kao sestre :lol:

a usne što se tiče Gemme i nekog tog romantično-senzualnog fazona :lol:

Pogledajte prilog 358240
samo mi obe puno beže što se tiče godina :lol: ali dobro, neću poricati sličnost :manikir:

Samo da kažem :rtfm: da danas nema erotike, samo mogu golaći na temi :lol:

bar za mene nema :lol:

Poslednja izmena:
par strana ranije, i jednu noć kasnije...ima tamo i neka gavobolja osvedočena...i tako svašta nešto :lol:
..
pozdravčić...pobegla sam...sanjala sam nešto loše...kao da su se svi okačili na temi golišavi..i ja sam morala sve te slike da brišem, a prethodno da sejvujem i gledam :lol:

par strana ranije, i jednu noć kasnije...ima tamo i neka gavobolja osvedočena...i tako svašta nešto :lol:
..
pozdravčić...pobegla sam...sanjala sam nešto loše...kao da su se svi okačili na temi golišavi..i ja sam morala sve te slike da brišem, a prethodno da sejvujem i gledam :lol:
Hahahahah, koje muke moderatorske.
Trebalo je, valjda da trazis pomoc, a ne sama da se mucis.:)

..

Samo me ne prebacuj na LJIS,
a ako bude kakvih prjava i pritužbi moralne i puritanske sadržine, obriši slobodno:lol:
Al prvo sejvuj:rotf:

Zanosna Ripli u krevetu...samo zamislite kako jutarnji sunčevi zraci padaju na njeno zanosno telo :zper: :lol:

:rumenka:

Budite .....mrvicu nežni:lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Moj puž kojeg ja nemam je sad jako poskočio :zskace:
..a ovom iz bašte su rogovi eksplodirali od napregnutosti :rotf:

jaooooooo, kakvo buđenje :klap: :klap: :klap:
..
auuuuuuuuuuuu, ako se sad niste razbudili momci nikad niste :lol:
..
ovako sad stručno da elaboriram prvu sliku :cistinaocare:
..
Prva slika je nastala kada sam ja ušla jutros u tvoju sobu i još uvek si spavala, pa sam uslikala u polumraku :zkez:
..
A onda sam posle ušla i strgnula onu zavesu i rekla ustaj buđenje :hej:
..
sjajne umetničke fotke :zper: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back