- Poruka
- 95.993
leti oro na plavome nebu
P.S:
malopre izašo i video ga. Srećom, uspao sam da ga zarobim u sliku
P.S:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva kosica...
mislim na ovog dole ili ovu
kod tebe orlovi lete kao vrabci...a sterlicija raste kao maslacakkkkkkkkkkkkkkkkk....maloooo sam samo ljubomornaaaaleti oro na plavome nebu
Pogledajte prilog 1178084
P.S:

kakva kosica...mislim na ovog dole ili ovu
![]()
ah, ćuti, nemoj da počnem da redjam...kakva kosica...mislim na ovog dole ili ovu
kod tebe orlovi lete kao vrabci...a sterlicija raste kao maslacakkkkkkkkkkkkkkkkk....maloooo sam samo ljubomornaaaa![]()
a u sta si gledalala ako nisi spoznala sta jeHahaha… pazi stvarno, mozda je “ona”

ajde...sada kada si poceo...redjaj...ja cu taman malo u afk na 5 minah, ćuti, nemoj da počnem da redjam...

Nemam sve slikovno, a za ovo se spremam:ajde...sada kada si poceo...redjaj...ja cu taman malo u afk na 5 min![]()
nakani se...Nemam sve slikovno, a za ovo se spremam:
Imam lepu travnatu površinu koju uredno zalivam a tu se neke bubice koje lete može. Onda dodju ptice i hvataju ih u letu.
Ako se nakanim, a srećom imam kameru i objektiv za to, sešću jedan dan da uhvatim to u letu
ajde Mito...

I da je musko bio je totalno nezainteresovan za mene.. a gledala sam hahahaa u sta si gledalala ako nisi spoznala sta je
ajde...sada kada si poceo...redjaj...ja cu taman malo u afk na 5 min![]()
Ocekivala sam plave Starke od tebe
imam, nego se ove zadesile.Ocekivala sam plave Starke od tebe![]()
kako "luda" boja starki

Bice kad prodje jul mesec…
Baci nesto plavo… tema za pocetak![]()