Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
A jel' moze tim kartoncicem da se pokrije sve sto treba?Ili ce biti slicka 18+?Može samo da se menjamo, ti meni zeleni peškirić, ja tebi crveni kartončić.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel' moze tim kartoncicem da se pokrije sve sto treba?Ili ce biti slicka 18+?Može samo da se menjamo, ti meni zeleni peškirić, ja tebi crveni kartončić.![]()

Veličina mog kartona se meri u danima koliko će Dok da bude na prinudnom odmoru.A jel' moze tim kartoncicem da se pokrije sve sto treba?Ili ce biti slicka 18+?
Ne znaš dok ne probaš, ali mnogo mi je veliki.zavisi koliki je karton![]()

Tako je!Jel' se to meni cini ili dolazimo do kraja ovog segmenta? (799 stranica)

Ако је лепљива, мораће модераторка...Tako je!
Za početak novog foruma, ako se svi slažu, neka Dok otvori novi nastavak, pa da pređemo! Dobro me podseti...hvala!

jel sa peškirom ili bez![]()
Ja ću gi zalepim, nije problem, samo ako umem.Ако је лепљива, мораће модераторка...![]()

Vidim ja da ćeš ostati i bez špajza...misliš da zalepimo koji put moderatorku![]()

ovo je meni smesno..ali si barem pokazala zasta se koriste lajkovi..kazes.lajkove necete davati jedni drugima..to i jeste bio problem prethodnih reputacija i zasto su sad lajkovi vidljivi.. ljudi su reputacije/lajkove davali drugim ljudima..lajk se ne daje osobi..coveku ...nego se daje poruci...kad nesto pametno napise ko god to bio..to je znak da se slazes ili da podrzavas to sta je napisano..to apsolutno nema nikakve veze sa osobom vec sa negovim misljenjem.Na Igricama je pokrenuta ideja da bojkotujemo lajkove i da ih ne dajemo jedni drugima.
mislim broj