Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081
Izludjuje me ovo vrljavo oko.
- - - - - - - - - -
jos da imam drvenu nogu
Ne postoji simetrična osoba.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izludjuje me ovo vrljavo oko.
- - - - - - - - - -
jos da imam drvenu nogu

I to je sasvim u redu...
Naravno.
Ona savršeno simetrična lica manekenki koje možeš da vidiš po bilbordima su fotošopirana.
Znam, naravno da jesu. Izgledaju kao nacrtane. Ja baš volim sitne nepravilnosti....

Naravno.
Ona savršeno simetrična lica manekenki koje možeš da vidiš po bilbordima su fotošopirana.

pandorina sam kutija
 pandorina sam kutija 
I meni moj rekao da ne može iz crne u riđu, a videla si da može. Sad planiram da mu banem neki dan i samo da mu kažem "aha!" iOpaaaa..bravo, ko zna zna..
- - - - - - - - - -
Moj frizer fura tu teoriju kad god pokažem na boju kose koja se meni dopada...jbg..
 .....
 .....U Francuskoj su to nedavno zabranili.

Da, nikada nisam ni trazila da budem. Nikada nisam zelela da se menjam, nisam bas optrecena sobom ali sam prilicno zadovoljna. Ali, sta znam.
Samo je bas malo nervirajuce kad je tako manje od oog drugog, mnogi su mi to rekli. No, dobro.
Jos nosim visoku dioptriju, imam genetsku predispoziciju da oslepim, imam krivu kicmu, ravna stopala...Kao sto vidis...pandorina sam kutija

I meni moj rekao da ne može iz crne u riđu, a videla si da može. Sad planiram da mu banem neki dan i samo da mu kažem "aha!" i.....
Pametni ljudi...

Samo ti budi aktivna i bićeš ok. Bolesti dolaze brzo ako se zapustiš fizički...a i mentalno. Bicikl, plivanje...

Hahaha....I treba, ali ne valja se zamerati frizeru...nikad ne znaš.kad ćeš ponovo kod istoga...haha...ja sam "verna" a možda bih trebala promenu..?

Jao, da, imam sliku, skroz sam zaboravila...
Pogledajte prilog 457625
~~~~~~~~
Šta me briga, rešila sam da od sad sama sebi radim o glavi...
 Žena koja ima.ovakvo stado može šta hoće... Hahaha..bolje nego moje...
 Žena koja ima.ovakvo stado može šta hoće... Hahaha..bolje nego moje...
sta ti je gentleman
dobro je sad ja ne moram pokazujem svoju bastu

Samo opišteno, nervoza je za realu..
 Samo opišteno, nervoza je za realu..

Pogresno sam procitala poruku
Imas li sta za mene?
To ti skoro pa isto
Zena u slici
Lansi, meni se naj svidja prva.
Al' ne zbog sata, u to se bas i ne razumem. Nego, zbog tih vena po rukama sto su ti poiskakale
Lepi su i satovi

I dosta njih su takve...a ima i nekih koje nisu no sve je to dobro...
 I dosta njih su takve...a ima i nekih koje nisu no sve je to dobro...