Nase slike u Mozaiku 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha::hahaha: Kakva je... Veverice su skroz lude životinje. Ja sam imao u dvorištu jedno veliko leglo u nekim borovima. Tu su bivale non stop, skroz se odomaćile. I na terasu su dolazile. Jedna od najdražih uspomena iz detinjstva mi je posmatranje veverica kako čupkaju travu i grančice i prave od toga gnezdo u borovima.
E onda se jedan dan pijavilo jedno ludo kučence. :( Mislim da sam taj dan najviše pretrčao u životu sa sve motkom u rukama jureći blesavo kuče da mu objasnim neke stvari u vezi davljenja veverice. Posle su se valjda ostale zaplašile i nisu nikad više dolazile.

- - - - - - - - - -

Ćao Perfect :bye:

joj bre :sad2: dobro da si barem neke spasio, steta sto su se makle al su valjda na bezbednije mesto otisle :heart:

tako sam i ja vijala motkom od blind rama par puta copor pasa da spasavam macke po komsiluku
covek u tim momentima zaboravi na strah, mogli su da me iscepaju, al pobegnu za tili cas, valjda vide da si u tom momentu lud, osete bese i skapiraju da ces ih pobiti ne budu li se makli
inace ovako volim pse sve ok jelte :malav: sve dok ne probaju da poruckaju neku zivotinjicu :lol:

veverice obozavam, ali nemam srece sa lokacijom, nema ih ovde puno, to kad odem negde u divljinu ih srecem

- - - - - - - - - -

Isto :D

Baci pogled na ovaj, iz aviona lik snimao prosle godine.

ti si mi duzna ostala slike sumskih zivotinja :rtfm:

sad cu da pustim taj klip

- - - - - - - - - -

Šta je bilo? Oš se batine, m? Pogledajte prilog 476989

--------------------

Perfi, :kiss: za tebe....

Za DeeLita samo :plez: jer je obrisao za dve sekunde...

--------------------

Elem, vereras sve citiram, pa da vidimo ko je šta uradio, ko će u podrum, ko će da se igra još...

Evo samo da vidite koliko sam opasna! :zloca:

o i ti si lenovac :D
jesi ovo ti na slici? imas bebi facu :D

ukucala
u hbt te mis :eek:

PAY-The-aurora-borealis-in-the-shape-of-a-huge-phoenix.jpg

- - - - - - - - - -

@Metlo, ja sam. Pa zar me nisi ranije već videla?
Hvala... A samo sam htela da budem opasna... :aha:

mislim da sam samo delove lica, i onu kad se besis naopacke u vinci
ma strasna, si, gace nam se tresu :lol:

Hvala Djuk, ucim. :hvala:

da poznata ti je zemlja po bogatstvu divljih zivotinjki, al opet treba ih naci, iz grada otici pa uloviti ih da ispoziraju
ja po ovim okolnim sumama ovde ni vevericu ne mogu da navatam, dal su ih istrebili sta se desava ne znam, ali genralno nam je zivotinjski svet jako siromasan u ovom kraju

Znas kako, ja mnogo vremena provodim u prirodi, takav mi nacin zivota. A i aparat uglavnom vucaram svuda i svakuda, otud i slike. Ne jurim ih, kad naidje nesto, naislo je.
U tim predelima blizu grada ne mozes zateci nista sem veverica.

- - - - - - - - - -

Ja sam bila ubedjena da si ti gde i Moghrion :huh:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back