Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha :cmok2:..to je tacno, sa ta dva krompira je na svedskom mi u DK imamo samo sa ´jednim "å" a cita se slicno kao "o" al ne bas :D

Trebalo je stajati " vi elsker dig " :)...

Jeg elsker også jer :zcool::znamiguje:

evo jedna slicica za tebe i to sa snegom , padao je malo :grudvanje3:

_211925471_malo%20snega.jpg

:obozavam: :heart2:

Pokusao sam da ucim danski i svedski paralelno ali sam se suvise zbunio :(
Sada bih se posvetio samo jednom ali se dvoumim, moze preporuka? :flert:

Slicica je :super:

dobar dan, ili dobro veče, ljudovi moji! :heart2: je l' vi imate neki put gužvu, onako, usput, pa da vidite kako je meni, kada gvirnem ovde iz mog levog ćoška, pa ne mogu da se snadjem porukama? :malav:
nego, je l' ovo nastavak novogodišnjih poklončića, ili je premijera božićnjih darovanja? :srecna: sad će učiteljice da me srede u pp! :zkez:

vidim da je bilo veselo za NG ovde, i takvi da ste mi u celoj 2017, srećna vam bila, drugari! :obozavam:
puno ste ispisali, ne mogu sve da citiram! :huh: samo ću nešto-nešto, tek da ne budem divljakuša, nego malo i plemkinja! :flert: :lol:

--------------------------

Moram ovaj poklon da preuzmem jer nisam stigla

Šta da kažem stvarno. :obozavam:
Kad sam videla ove poklon-fotografije na temi oduševila sam se stvarno.
Kakav raskoš boja, kakve fotke, svečanost, moje poklon knjige i tajni ključići, zadržaću sva tri
Uvek sam strahovala da neko čita one moje mladalačke dnevnike pa sam ih sve iscepala.
Međutim neki zapisi su ostali, to čuvam i dalje.

Znaš da sam te zavolela jako
Kažu mi da nas brkaju, da misle da si ti ja, a ja ti :lol:
Drago mi je zbog toga stvarno.
ŽELIM TI DRAGA MOJA SVE NABOLJE u NOVOJ GODINI I DA OVO BUDE POČETAK JEDNOG DIVNOG PRIJATELJSTVA :heart:

ghrUG1.jpg

Za tebe nemam ništa novo na poklon, nego samo moju najbolju fotografiju ove godine. Jednostavno sam imala sreće taj dan...sve se namestilo i znaš i sama koja je to sreća.

8BIoaA.jpg

Dok ne kupim fotoaparat...Samsung će ostati i dalje u mojim sigurnim i sve mirnijim rukama

Poručujem uskoro sa neta dodatke...da isprobam još neke stvari....ali gotovo je, znam da sam pečena...to je ljubav :heart:

Tesso moja blesso, sta ce meni lepsi poklon od tvog srca??? :flert: vidi kako se Lunja lepo udomila kod tebe i suvereno cuva levo cose! z:mrgreen:
i to sve zato, jer imas veliko srce! vece od Lunje u levom cosku, inace kako bih se smestila tako udobno tamo! :srecna: obozavam te! :obozavam:
fotke su ti strava, i bez fotoaparata, a tek s njim, jao, jedva cekam kad ces tek onda da prosetas tom tvojom livadom! :zurka:

ghrUG1.jpg

----------------
:pivce:
I samo da znaš, tebe i Mahera posebno gotivim, zbog najmanje dve stvari, ali to ću posle, u pp da se ispovedam! :zelenko: :zblesav:

---------------------

Lunjo :cmok: Reci im, reci ko je najbolji macor. :lol: Najbolji kompliment koji dobih. :zag:

Dačo, moj Dačo, što ja tebe volim, huh! :cmok2: sramota me ovde dalje, druže, sad ću ja tebi nešto u rep! :vzagrljaj::zstidljivko:
ozdravi ti nama brže, dolazi februarska atmosfera, očekujemo mi ufotkane strip-avanture najboljeg forumskog mačora! :deda: :malav:

-----------------

Maheru, drugarčino moja, pogubismo se, rode, sve u 16! :obozavam:

Dobro jutro,
Srecna Nova Godina
puno zdravlja, srece, ljubavi i radosti!
I da se pohvalim, sinoc sam spremao neku klopu...
Losos pastrmka sa povrcem, malo krompira sa maslinovim uljem i bosiljkom...
bese to jedno fantasticno iskustvo! :)

Imam ja svašta nešto za tebe, i za 6.1., i za 9.1., samo da se otisnem na pučinu! Srećna ti cela 2017, Maheru jedini i najveći! :zjelka3::grudvanje3:

---------------------------

Sretna svima nova godina i sve najbolje Vam želim z:mrgreen:

nadam se da ste se proveli prema željama

a pošto mi je danas rođendan, da Vas počastim....pa tko još može, nakon ove noći :zcool:

i sarma za sve :zelenko2:

Unforgiven, srećna i tebi ova 2017! :cmok2: I srećan ti rodjus, živ zdrav nam bio i još dugo, dugo te tvoje svaroške moći imao! :zelenko2:
A pošto viski ne pijem, niti ovo šareno, a i meso ne jedem, sad ću ja tebi da šapmem u pp šta da mi Deda Mraz donese! :zblesav:

----------------

E, još da ostavim nešto zeleno za temu, a ujedno neka to bude i jedan poklonćić za našu vrednu Ceciku forumsku! z:lol:
Ceco, srećna ti 2017 i neka te ljubav ušuška od glave do pete! :cmok2:

IgtpvZC.jpg

---------------------

e, a sad idem da delim bonice! :srecna: živeli, ljudovi! :pivce:

Poslednja izmena:
Drugari moji, vidim da ste bili vredni, neki manje neki više :lol:
Pošto sam preumorna i izostaviću citiranje za sutra.
Samo da vam još jednom kažem hvala za sve :heart:

I hajde još malo poklona za vas, da vas dočeka ujutru :zjelka3::ztorba:

Ne zaboravite ko prvi taj zadaje temu! :zimag:

....
@Ptičice...pošto sam pogodila onaj tvoj filter :lol: Boga pitaj kako...sutra da mi budeš vredna dok mene nema :cmok2:

a i @Daksi će sigurno pomoći, za nju još jedan pooklončić, kad stigne ujutru na temu :heart:

KPmBXV.jpg

@Nero druže...isti slučaj, ostala sam tamo negde među kalendarima zajedno sa @Oliverom @Kryptom i @Thee Unforgivenom :lol: znaš kako je u Grupnjaku se čovek prosto izgubi i ne zna čije je šta :zkez:
Tako da sa malim zakšnjenjem evo tvog poklona :lol:

Yk2sGh.jpg

Za našu @Jagicu lepoticu i bubamaricu isto jedan poklončić :heart:

M21dK0.jpg

Za @Cecu jednu od najvrednijih Mozaičarki :heart: šoljica da popije čaj ili kaficu dok kači fotkice

Bn9dJZ.jpg

Za @Dok Holideja
da nam što pre dođe na druženje :heart:

G2c4sL.jpg

Za @Perfi belo srce :cmok2: znam @Ptičice da si ga namenila meni, ali nekako mi je kao stvoreno za nju :heart:

cyDBff.jpg

Za @Finu da upali mirišljave svećice da dočekamo avijatičara :zper:

isMel6.jpg

hvala ,:kafaz::vzagrljaj:
a evo i jedne fotke ima i zelenogz:bv:

15826318_1248102815237425_8640730984026981194_n.jpg

Da vidim ja šta ste vi radili dok mene nije bilo :lol:

dobar dan, ili dobro veče, ljudovi moji! :heart2: je l' vi imate neki put gužvu, onako, usput, pa da vidite kako je meni, kada gvirnem ovde iz mog levog ćoška, pa ne mogu da se snadjem porukama? :malav:
nego, je l' ovo nastavak novogodišnjih poklončića, ili je premijera božićnjih darovanja? :srecna: sad će učiteljice da me srede u pp! :zkez:

vidim da je bilo veselo za NG ovde, i takvi da ste mi u celoj 2017, srećna vam bila, drugari! :obozavam:
puno ste ispisali, ne mogu sve da citiram! :huh: samo ću nešto-nešto, tek da ne budem divljakuša, nego malo i plemkinja! :flert: :lol:

--------------------------

Tesso moja blesso, sta ce meni lepsi poklon od tvog srca??? :flert: vidi kako se Lunja lepo udomila kod tebe i suvereno cuva levo cose! z:mrgreen:
i to sve zato, jer imas veliko srce! vece od Lunje u levom cosku, inace kako bih se smestila tako udobno tamo! :srecna: obozavam te! :obozavam:
fotke su ti strava, i bez fotoaparata, a tek s njim, jao, jedva cekam kad ces tek onda da prosetas tom tvojom livadom! :zurka:

ghrUG1.jpg

----------------

Šimčugo moja, kako ti mene gađaš stvarčugama! :heart2: Jedan si od retkih ovde, koji znaju i umeju da mi dodirnu dušu, onako, iz cuga!
i sad spektakl!
xmas_tongue.gif

pa dobro šta bi ti da bude?
lol.gif

...što nisi lepo poklonio nekom nešto danas
razz.gif

Malo kolacica od mene, ceo stan je mirisao danas na njih

Pogledajte prilog 421289
Mljacc :njam: Ovo sjajno izglea :super:
Ko ce da mi kuva caj?
Evo ja ću, samo naruči :lol:
To je nesto za probavu? Dobro vece mozaicari. :)

Dobro veče @Boljarine...nasmeja me :rotf:
....
i dobro veče društvo :uja: :kafa:

Poslednja izmena:
:obozavam: :heart2:

Pokusao sam da ucim danski i svedski paralelno ali sam se suvise zbunio :(
Sada bih se posvetio samo jednom ali se dvoumim, moze preporuka? :flert:

Slicica je :super:
Zasto i danski i svedski istovremeno? Dovoljan ti je norveski i onda nema problema ni sa danskim ni sa svedskim:cmok2: (ozbiljna sam)

Dobro vece mozaicari:nosijelku:
Moj grad je veceras pod vodom. Voda mora sa povecala 165 cm od normalnog nivoa vode a do 1 sat nocas ocekuje se povecanje do 180 cm.
Pre dva sata je ovako izgledalo :(
_74178322_2%20%282%29.jpg

_247261080_2%20%281%29.jpg

---------------------------

Unforgiven, srećna i tebi ova 2017! :cmok2: I srećan ti rodjus, živ zdrav nam bio i još dugo, dugo te tvoje svaroške moći imao! :zelenko2:
A pošto viski ne pijem, niti ovo šareno, a i meso ne jedem, sad ću ja tebi da šapmem u pp šta da mi Deda Mraz donese! :zblesav:

----------------

Hvala Lunjo. :cmok:..također i tebi sretna nova :zjelka:

a požuri sa šaputanjem, dok još nisam skinuo crveni ogrtač z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back