poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
sve vas ljubim i volim ,mnogo ste mi pomogli da prevazidem mnoge teske trenutke i zato HVALA I SVE NAJBOLJE DRUGARI![]()
@Ceco još jednom hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve vas ljubim i volim ,mnogo ste mi pomogli da prevazidem mnoge teske trenutke i zato HVALA I SVE NAJBOLJE DRUGARI![]()
a što stavljate @ pre nika ?
Bejbiznam da ti je dosta putovanja, ali kad vidim brod pomislim na tebe
![]()
Budimpešta je prelepa i mislim da bi ti bila odlična saputnica za put i provod!![]()
Za tebe od mene, neka budu ove fotke, da mi ne čekaš toliko dugo i da ti se zahvalim na trudu koji si uložila da nam ulepšaš Mozaik sa svojim fotkama![]()
Pa draga sve najbolje tebi i tvojoj porodici u NOVOJ 2017 godini!
![]()
I ovo je figurica doneta iz dalekih krajeva i asocira me na svetskog putnika koji je konačno došao kući![]()
![]()
ne ti, nego poetesa
divim joj se kako ima strpljenja svima da ispodeli te čestitke
E znaŝ, uspela si da me dotaknes rečima ...hvalaDa se vratimo dodeli poklona imam ovde poklone za dve dame [emoji813]
Nekako ja sam ih kroz ovo druženje doživela kao fine, nenameteljive i definitivno umetnosti sklone osobe.
...
Jedna je moja koleginica @Nemesis, pomalo mistična i malo neuhvatljiva, ova fotografija me je odmah asocirala na nju.
I nadam se da će joj se poklon ovako upakovan svideti.
Ne znam da li voli nakit, ali eto ja sam joj namenila jednu ledenu ogrlicu koja je nastala na mojoj livadi jednog hladnog jutra [emoji38]
Sve najbolje draga ti želim u Novoj godini, da budeš srećna i zadovoljna i da nam se možda malo više pridružiš u novoj ako ti to obaveze dozvole [emoji813]
![]()
A drugu fotografiju poklanjam @Night i nadam se da će joj se svideti [emoji813]
Oduševila si me draga, sa svojim poklonima koje si podelila našim Mozaičarima.
Da se ne ponavljam, jer znam da si ti skromna i ne voliš te hvalospeve, tako sam te ja bar doživela.
Sve najbolje u NOVOJ GODINIti želim, puno sreće, ljubavi i zdravlja i neke male sitne željice da ti se ostvare koje budeš zaželela. [emoji813]
![]()
- - - - - - - - - -
ne kukaj tu...nego idi sredi se lepo![]()
E znaŝ, uspela si da me dotaknes rečima ...hvalaNeka te sreća prati... blagostanje neka ti pruži putovanja,dobrota, da ti donese ljubav,zdravlje da budeš jaka jos 365dana pred tobom [emoji173]
Draga tessice, ne nadjoh adekvatan poklon,
pa ako se ne ljutis imam neku zamenu,
ako se ljutis ti je upotrebi.
Pogledajte prilog 420637
znači i to mi je promaklo :/Vidim da nam je tu i Mačkica kako je ja zovemto jest naša drugarica @Mačka Zagrebačka
![]()
Draga ti si nam se pridružila, nadam se da smo ti bili dovoljno interesantni i zabav
ni![]()
Bilo je tu mnogo lepih fotografija i ona tvoja u crnoj haljini koja nas je prilično sve oduševila..sećam se komentara kolege @Fortesa![]()
....
Draga moja u Novoj godini želim ti svu sreću, ljubav i zdravlje pre svega
Kad ugledam ovu moju lepu macu, uvek se setim tebe, pa zato rešila sam da ti poklonim ovu šolju![]()
Nadam se da ti se sviđa, a druga Keksića ćemo i dalje iskorišćavati da nam kuva kafice![]()
![]()
Mali predpoklončići za večeras....dok usput pakiram za sutra
srce poetessi ....srce i duša ovog mozaika
![]()