Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je taj novi clan ja sam engleska kraljica :zcool: Gde ke Krypto???

A i ti si nova ko lanjski sneg :zelenko:

@Pticice znam da si u euforiji zbog iznenadjenja...ali objasni @Kvinsi...jer znash da sam sa telefonata i ne mozu da komuniciram bez pervodjenja . :evil:

Nisam u euforiji :zzima:
Ja hoću da objasnim, ali prvo moraš ti meni preko telefonata z:cry:
ili da zovem BaG-a on zna kineski :zelenko2:

Eto kakve ste..ja kad trazim vi ne dajete,a vi ja odmah sve.:(
Aj uciteljice udari kvadratic i da obrisem,nit mi pada na pamet da se druzim vise s,vama.

Pogledajte prilog 420043
znam da imam opasan jezik,receno mi puno puta.:rumenko:

:aaa:

z:cry:

Pticice ja ne koristim lazne profile ....Daksi jednom uvek Daksi

10325561_10152454040056858_7532727817556472300_n.jpg

Jezik odlicn...tu smo negde po duzini :zkez:

haha
ma maler,bar kod mene sve podugacko..:rotf:
da sam bar prebacio 180 i visinu..:lol:
Drug,kod nas tako,ima se moze se :per:

- - - - - - - - - -

A i ti si nova ko lanjski sneg :zelenko:

:aaa:

z:cry:

Daj jezik iz tih prelepih usana komsinice..:zag: i bez straha:lol: neznas ti sta je dobro.:mrgreen:

nista mi nije jasno oko ove mozaicne nove godine.. jel poklanjamo cestitke ili poklone? virtuelno ili kako? monolog ili recitacija? :malav:
gde je iznogud da mi objasni? :malav:

Evo me sa kompjutera...ubi me ovaj telefon :lol:
@Iznogud mislim da nije još video obaveštenje, moraš svog partnera za poklon prvo da obavestiš Kvinsi draga :lol:
...
Što se tiče propozicija...molim da odabereš jednu finu novogodišnju fotku ("čitaj poklon") i da je lepo ukrasiš i spremiš za @Iznoguda :heart:
...
i takođe fino da nabaciš praznično raspoloženje, jer je totalno nenameštenim žrebom :p izvučeno da će moj kolega @Fortes da tebi spremi jedan poklončić :lol:
....
e sad vidim da imaš neke nedoumice da li je to virtualno ili realno :znamiguje:
ako si bila dobra...ko zna :p
...
jesam li bila jasna??....ili ćeš i ti morati da ideš u špajiz na razgovor :lol:
....
a vidiš ja ovde otkucam raznorazne monologe i recitacije....ali nekako slika je slika :slika:

Evo me sa kompjutera...ubi me ovaj telefon :lol:
@Iznogud mislim da nije još video obaveštenje, moraš svog partnera za poklon prvo da obavestiš Kvinsi draga :lol:
...
Što se tiče propozicija...molim da odabereš jednu finu novogodišnju fotku ("čitaj poklon") i da je lepo ukrasiš i spremiš za @Iznoguda :heart:
...
i takođe fino da nabaciš praznično raspoloženje, jer je totalno nenameštenim žrebom :p izvučeno da će moj kolega @Fortes da tebi spremi jedan poklončić :lol:
....
e sad vidim da imaš neke nedoumice da li je to virtualno ili realno :znamiguje:
ako si bila dobra...ko zna :p
...
jesam li bila jasna??....ili ćeš i ti morati da ideš u špajiz na razgovor :lol:
....
a vidiš ja ovde otkucam raznorazne monologe i recitacije....ali nekako slika je slika :slika:

Tess a ko će meni da uruči poklon :zelenko2: ?

Nisi u euforiji :eek:
Da si išla da ukrasiš to tvoje perje i da nam budeš raspoložena za deljenje poklona :p
Dobro možeš da budeš i namrgođena, prilično dobro znam da si mnogima i u takvom izdanju sexy :zelenko2:
...
ne vuci me za jezik, znaš kakav mi je nadimak, ti si ga smislila :zag:
....
Dok mene nema....da uputiš drugare i drugarice da ćemo sa deljenjem poklona početi tamo već od četvrtka, petka, ako neko neće biti na forumu u subotu :lol:
Nek spremi svoj poklon ranije i ostavi ovde na temi za svog drugara ili nekog člana iz onog Grupnjaka što sam navela :zkez:

Tess a ko će meni da uruči poklon :zelenko2: ?

Jaoooooo vidi ovo sad :rotf:
.....
Pa uručiće ti tvoji đaci koji će te se setiti jer si bila tako divno stroga :rotf: ali i pravedna :lol:
...
Vidim da si promenila potpis u dnevniku "o crvenoj ogrlici", a lepo je pisalo "učiteljica vas sve voli" :lol:
....
i nisi mi rekla kakav je trebao da mi bude nov nik...šta ste to smislili ti i @Nero :ceka:

- - - - - - - - - -

sve jasno :D
ma nemoguce da je zreb namesten :malav: :cmok2:

naravno da je nemoguće :cmok2:
isto kao što je nemoguće da Deda Mraz ne postoji :zkez:
...
e tako :cmok2:
...
lepo one nove čizmice da uslikaš....i naravno da ne postoji ograničenje za darivanje...pored obaveznog partnera...ako mislite da možete i smete :p
...
možete da upakujete i poklonite još nekom poklončić :lol:

Nisi u euforiji :eek:
Da si išla da ukrasiš to tvoje perje i da nam budeš raspoložena za deljenje poklona :p
Dobro možeš da budeš i namrgođena, prilično dobro znam da si mnogima i u takvom izdanju sexy :zelenko2:
...
ne vuci me za jezik, znaš kakav mi je nadimak, ti si ga smislila :zag:
....
Dok mene nema....da uputiš drugare i drugarice da ćemo sa deljenjem poklona početi tamo već od četvrtka, petka, ako neko neće biti na forumu u subotu :lol:
Nek spremi svoj poklon ranije i ostavi ovde na temi za svog drugara ili nekog člana iz onog Grupnjaka što sam navela :zkez:

Meni tek sad ništa nije jasno, mada danas nešto mi mnogo stvari nije jasno :(

- - - - - - - - - -

Trebaće mi jedan čarobnjak, ali ako ne dođe - ništa :(

Tu sam Tičice, :heart: samo sam opet u fazi odvikavanja od foruma....
umori me ovo društvo koje i sad pred praznike hoće da se svađa,
stvarno me umori psihički taj svađalački naboj i insistiranje na očuvanju nekakvog virtuelnog integriteta i morala
kao da ga nemamo dovoljno u realu pa nam fali i ovaj internetski da nam kompletira ličnost....
nemam više nerv za to....

nego,

gde mi je kripto da mu dam poklon? :flert:

De si :heart:

Sakrij se kod mene u zagrljaj ne smiju ti nista..

Sta si mi to spremila fino? :ceka:

Meni tek sad ništa nije jasno, mada danas nešto mi mnogo stvari nije jasno :(

- - - - - - - - - -

Trebaće mi jedan čarobnjak, ali ako ne dođe - ništa :(

Ako treba zvaću i čarobnjaka....i na njega mislim da mu poručim ovom prilikom @Čarobnjak Alek :heart:
....
moram da žurim da kitim jelku.....daj još jednom one tvoje ukrase na temu....hoću još jednom da vidim taj moj poklon dok ga ne sačuvam na mom desktopu :heart2: i uslikam naravno :aha2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back