Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I slike od danas :lol:
Očekivalo se malo više motora, vatre i divljine, ali ne znam izgleda da vam se ova zima uvukla u kosti :p
Dobro, zadaću ja temu sutra Čaj, pa ćemo videti, da li će biti nešto toplije :lol:
Oprosti snow, previdela sam post :zag:

Ma nece vam biti dobro :lol:

Pogledajte prilog 416296
Šaci draga, daješ nam samo na kašičicu, a imaš puno lepih fotki :lol:
Očekujemo više od tebe, ako ovako nastaviš čini mi se da ćeš morati u špajiz sa tvojim drugarom što poklanja čokolade :p
nemam motor osum u automobilu, ali imam dobru volju
i pozdrav za sve mozaicare...

5_zpscvyv1ygx-1.jpg
Pozdrav Nina, nema veze...može magla i hladnoća :ok:
helou, ljudovi moji! :ljub:
joj, sto su vam motori! :zaljubljena: ima da otvorim konkurs u pp, da me neko provoza :zkez:, bar jedan krug, naravno, neki ovde drug! :manikir: :rotf:
samo da vam reknem da je kod mene vreme stalo, kad sam se udala :sad2: pa, od tih motora imam samo jos bele martinke i ovo :zurka:

a od danas i ovo :whistling: :zkez:

0z1vp9l-1.jpg

Pticice, davaj taj crveni krizic brze - ljudi idu u goste pa popiju kafu, a ja da uslikam nesto divlje, za temu :malav: :srecna:

i sad cu ja brze da izletim u cosak, nego sto sam uletela u temu :heart2: :metla:

ljubac za moje drugare! :cmok2:
cmokić Lunjo :cmok2: mora da padne isto kritika :manikir:
očekujem neke fotke sa vrućeg asfalta! :rtfm:
....gledam u ovaj tvoj satić i očekujem fotke do ponoći! :ceka: :lol:
K`o Rossi. :D

` vece.

Aaaaaaaaaaaaa juče si mi izmakao, ali večeras nećeš :lol:
Moraćeš jednom da izađeš iz tog ćoška i odrecituješ nešto pred celim razredom :p
Kako smo večeras? :lol:

pa gde ja motor da nadjem , nemam :(

al brzo da vozim mogu :cool:

Pogledajte prilog 416322Pogledajte prilog 416323

Plavog sam se resio .... Ali isao je kao zmaj :)
E tako se to radi :lol:
Fino, fino....jeste da ja malo gledam u ove farmerice...ali priznajem deluje toplo u svakom slučaju :rotf:
veče i laku noć :bye:
Gde ćeš, nisi ni čaj popio :zag: :lol:
jel, Poeteso, a što si ti toliko uvek tako raspoložena i srećna ?

ali, baš uvek ?
Gde si Pesniče :zag:
Tako je uvek ovde, možemo na pp da li je baš uvek tako :lol:

Heeejjj!!!evo nase drage Tessice..:heart2::heart2::heart2:

Pozz celoj ekipi..:respekt:

Ej, drug, gde ti :zag:
Ne stigoh da te pozdravim :heart:

Mozaičari, dobro veče! :zag:
Nedajte se smetati, u prolazi sam! :)
Pojma nemam šta je današnja tema ali postaviću sveže fotke.
"Sarajevska čevabdžinica" daleko od Sarajevo al' dobri su im ćevapi! I da se zna: nisam sve pojela! :zcepanje:

idO40nP.jpg

NVR0dYI.jpg

Kad bih ti rekao da sam vozio sve njih,cak i onaj jedan model sa elektronskim paljenjem...
Prvi motor na koji sam seo je automatik,ali sa pedalama,kad nemas goriva,verglaj.
Rano mi je adrenalin podizao miris benzina,nekako se sve promenilo kad sam dobio sina.Ali i dan danas volim ponekad da nagazim do poda,ili da sad trenutno po snegu i ledu plasim klince kad sednu samnom da se voze)))))

U mom kraju tesko da ces da nadjes nesto maloletno na 2 tocka, cale ima poni ekspres u garazi :lol:
Pedale mu je skinuo te sada ne nije najbolji izbor za voznju...

helou, ljudovi moji! :ljub:
joj, sto su vam motori! :zaljubljena: ima da otvorim konkurs u pp, da me neko provoza :zkez:, bar jedan krug, naravno, neki ovde drug! :manikir: :rotf:
samo da vam reknem da je kod mene vreme stalo, kad sam se udala :sad2: pa, od tih motora imam samo jos bele martinke i ovo :zurka:

a od danas i ovo :whistling: :zkez:

0z1vp9l.jpg

Pticice, davaj taj crveni krizic brze - ljudi idu u goste pa popiju kafu, a ja da uslikam nesto divlje, za temu :malav: :srecna:

i sad cu ja brze da izletim u cosak, nego sto sam uletela u temu :heart2: :metla:

ljubac za moje drugare! :cmok2:

Snupi :heart2:

pa gde ja motor da nadjem , nemam :(

al brzo da vozim mogu :cool:

Pogledajte prilog 416322Pogledajte prilog 416323

Plavog sam se resio .... Ali isao je kao zmaj :)

Gde je menjac ovom gore?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back