Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde su Vam fotografije danas ? :rtfm:
nemam motor osum u automobilu, ali imam dobru volju
i pozdrav za sve mozaicare...

5_zpscvyv1ygx-1.jpg

Ne moze motor da bude bolji od sexa.

- - - - - - - - - -

Ja mislim da tema bude EROTICNO ... Pa mozda je nekome I motor ili nebo bas eroticno..

Najbolji sex sa njim je kad platis kaznu,ili produzis registraciju za celu god a vozis ga par puta u cetri,pet meseci..:lol: a jos jaci sex je kad mu radis servis na 50,60.000..ma daleko bilo koji je i tek sex kad padnes po koji put.

helou, ljudovi moji! :ljub:
joj, sto su vam motori! :zaljubljena: ima da otvorim konkurs u pp, da me neko provoza :zkez:, bar jedan krug, naravno, neki ovde drug! :manikir: :rotf:
samo da vam reknem da je kod mene vreme stalo, kad sam se udala :sad2: pa, od tih motora imam samo jos bele martinke i ovo :zurka:

a od danas i ovo :whistling: :zkez:

0z1vp9l.jpg

Pticice, davaj taj crveni krizic brze - ljudi idu u goste pa popiju kafu, a ja da uslikam nesto divlje, za temu :malav: :srecna:

i sad cu ja brze da izletim u cosak, nego sto sam uletela u temu :heart2: :metla:

ljubac za moje drugare! :cmok2:

jbg brate svaki cejf se placa :mrgreen:

Skup hobi..:lol:

- - - - - - - - - -

helou, ljudovi moji! :ljub:
joj, sto su vam motori! :zaljubljena: ima da otvorim konkurs u pp, da me neko provoza :zkez:, bar jedan krug, naravno, neki ovde drug! :manikir: :rotf:
samo da vam reknem da je kod mene vreme stalo, kad sam se udala :sad2: pa, od tih motora imam samo jos bele martinke i ovo :zurka:

a od danas i ovo :whistling: :zkez:

0z1vp9l.jpg

Pticice, davaj taj krveni krizic brze - ljudi idu u goste pa popiju kafu, a ja da uslikam nesto divlje, za temu :malav: :srecna:

i sad cu ja brze da izletim u cosak, nego sto sam uletela u temu :heart2: :metla:

ljubac za moje drugare! :cmok2:

Cao drug..el moze na skuter? :zag:

kakva erotika treba za temu ?

blaga, hard, sensitive... ?

erotiku smemo samo u pp, ovde smo svi samo fini i kulturni :(
al' smemo da se ljubakamo javno! evo, smajlic i tebi! :cmok2:

Nero, tebi cu jos jednog smajlica u pp! :zag: :manikir: :aha2:

- - - - - - - - - -

U pp..uhh,uh,,:rumenko:znaci bitne su sve karekteristike:lol: pametno,pamteno nije da se sedi na bilo sta..:rotf:

ma, ko bre da sedi??? odosmo u zivot, druze moj! :rotf: :zurka:

Moje su iskljucivo moje , ništ sa neta :D

Al, i ja sam bio zbunjem kada sam prelistao zadnje 2,3 strane , bzvz je da se ovde kace slike sa neta , onda moze do prekosutra :confused:

Nisam Ja ovde Olivere mislila na tvoje fotke ... pronaci ce se I javiti onaj ko pokusava na taj nacin da bude interesantan.
Tvoje su fotke meni uvek VRH :zag:

- - - - - - - - - -

veče i laku noć :bye:

Zasto begas :mrgreen:?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back