Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čaj za potenciju

Čaj za potenciju: napravite mešavinu rtanjskog čaja, bosiljka i koprive, tako što ćete jednake delove ovih suvih biljaka dobro izmešati u nekoj tegli. Jednu punu supenu kašiku ove mešavine prelijte sa 3 dl ključale vode, dodajte prstohvat crnog bibera i prstohvat cimeta i ostavite da odstoji 15 minuta. Čaj konzumirajte tri puta dnevno po 1 dl‚ pre jela.

Smesa za potenciju: u teglu domaćeg meda narendajte jedan svež koren đumbira, dodajte jednu ravnu kašiku suvog ruzmarina i tri pune kašike mlevenih oraha. Ostavite da odstoji na sobnoj temperaturi nekoliko dana i konzumirajte po jednu kašiku ujutru i uveče
.

- - - - - - - - - -

toliko

:lakunoc:

21df169c-3cc1-4285-8e8c-623ff85b3f27.gif

Haha
zdravo drug:cmok:

zdravo drug :cmok2: evo me vidim @Ptičica me nešto doziva, a vidim da joj vrata od špajiza nisu uhvatila repić dok je išla da uzme te eliksire :lol:

- - - - - - - - - -

Fina :obozavam: :D
Ptico deckici se sale s tim za impotenciju :lol:

kod mene napokon pada

@Maco :zag: da uslikaš nam to sutra :lol:

- - - - - - - - - -

Dobro, nemoj biti skromna. z:D

dobro veče Mr No :lol:

šta se radi večeras? :lol:

kakvi se to eliksiri spominju i to na ovoj temi, gde sve vrca od energije i poleta...da ne kažem dizanja energije z:mrgreen:

Staracu se gospodjice:kpozdrav:Sta vojna cizma ucini od mene:lol:

Gospođo Fineti :zcool:molim Vas sutra preuzmite, ako se @Ptičica opet uključi sa telefonata :lol:

ili ako bilo ko zakaže sa jezičkim sposobnostima :rotf:

a vidim da je stanje kritično :lol:

- - - - - - - - - -

Dok ne počnem da tražim sastojke za ovaj @Milerov recept...da se podsetimo, da su i smokve veoma inspirativne :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back