Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napravio sam cestitke za moj mali harem forumasica :D, u skladu sa namestenim zrebom :lol:, nadam se da cu biti u mogucnosti da vam ih ovde uputim za par dana, kad bude vreme za cestitanje, nesto me zeza hardver, valjda me nece omesti. Ako me ne daj boze ne bude sa cestitkama znajte da nije do mene, da je visa sila kriva, ono - ode Vinča. Ali ebem mu patka pacijeg da ne slutim, bice valjda sve ok. :)

Nenameštenim žrebom! :rtfm:
Jaooo jedva čekam da vidim te čestitke :zskace:
...
Dačo ne moraš da čekaš, može i uveče da postaviš ili sutra...ja ne verujem da ću više izdržati :lol:

Dobro jutro:ztorba:spremam jos poklona :mesi:
z:girl:

jutrić draga :zag: ti si baš vredna :konfete:

jutrić drug :cmok2: ti znaš da Laura tvoj poklon :slika:
Ne priznajem zimu bez snega.
Dibro juto keksu nero :lol:
ni ja ne priznajem :rida:
i gde je onaj @Trust? :think:...lepo sam rekla da hoću sneg! :zaljubljena:
Odoh da strajkujem.Dobro jutro

Jaoooooooooooo Perfi kako si lepa :zblesav: :heart2:
kako si lepa :zskace: sviđaju mi se ove vilenjačke oči :flert:
...
sad kad dođe @Krypto i vidi svoju poklon partnerku, oduševiće se :aha2:
Sadržajan provod :lol:
Vraćaj se ovamo :lol: :rtfm:

tako je...@Ptičice :cmok2: nemoj sad da izgubimo đake kad treba poklone da im uručimo :lol:

Draga...evo ja ću da ti dam kvačicu :tick:
Da i tebe tvoja drugarica oceni :zper: mislim šta da ti kažem spremam se za onaj grupnjak :flert:
i tu nema to je tvoje, to je moje, jer sve je u stvari naše :zkez:
Mozaicari, dobro jutrooo.. hajmo kafa...:D

Dobro jutro draga :zag: :lol:
Hajde kafica....htedoh da serviram, ali mi telefonat puče :lol:
......

jaooooo juče sam videla da je @Jagica :cmok2: provirila onako bolešljiva, moram da potražim njenu porukicu :aha2:

Nadam se da će uspeti da nam se pridruži u ove praznične dane i da joj uručimo poklona kao jednoj od najmarljivijih i najdražesnijih lepotica ovde :zaljubljena:
...
Ona zna da ja nju volim, ali moja priroda mora da se malo ustručava prema tim nežnim cvetićima :cvet: :zaljubljena:
..
a to nije baš uvek lako :zkez:

- - - - - - - - - -

Da li neko zna zašto se kaže: Radoznalost je ubila mačku?

Off course little birdy ...curiosity killed the cat...means that you have to use your translator...zbog mene...telefonat opet baguje :lol:

Za Kripta.
75dcbc7b9c569c9cc146a78b6756703e.jpg
.

hvala night , bas si potrefila :super::cmok:

Samo ja nemam nikog ko će da mi pokloni nešto.

Kako bre nemas, zar pored nas zivih drugara, doduse jedva smo zivi, ali jos uvek nekako disemo, a jedemo za trojicu. :rumenko: :lol: Evo samo za tebe Ticojka taze labudovi, i to najkvalitetniji, cuveni sa Vltave, i u pesme su usli, i to ne ove grandovske, nego u prave pesme, klasicne. :D Mo's da izaberes kojeg ces da ti ufatim. Ali posle moras ti da se staras o njemu, da ga pojis, 'ranis, vodis u setnje, i oni puno klopaju, samo da napomenem. :D

Pogledajte prilog 420403

Pogledajte prilog 420404

Kako bre nemas, zar pored nas zivih drugara, doduse jedva smo zivi, ali jos uvek nekako disemo, a jedemo za trojicu. :rumenko: :lol: Evo samo za tebe Ticojka taze labudovi, i to najkvalitetniji, cuveni sa Vltave, i u pesme su usli, i to ne ove grandovske, nego u prave pesme, klasicne. :D Mo's da izaberes kojeg ces da ti ufatim. Ali posle moras ti da se staras o njemu, da ga pojis, 'ranis, vodis u setnje, i oni puno klopaju, samo da napomenem. :D

Pogledajte prilog 420403

Pogledajte prilog 420404

Dačo , ja jedno ovo ružno pače uzimam, skromno :malav:

:lol: .. :hvala:

- - - - - - - - - -

Dobar dan Daksice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back