Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
auuuuu drug...molim te čim krene da pada malo...izađi i fotkaj :slika:...pa ja ne mogu ovo da podnesem da slavim Novu godinu bez imalo snega! :dash:

uuu

:eek: već se istopio?
jaooooo :zag: a sad kod mene na livadi...nema ni inja...užas, užas....nisam pametna uopšte! z:cry:

pa kakoooo?? @Minjone :zag:
....
jutrić :lol:

Drug,,daj mi lokaciju u pp,,resicemo taj sneg..:)
znas da sam magican..:zag:

i @drug ne obaziri se na @Minjona, pokušao je juče sa onim tvojim trikom da mu vežem mašnicu :zkez: ali nije mu uspelo :lol:

- - - - - - - - - -

...trebali bi da vedžbamo na nekoj mekoj podlozi... tako da kad padne budemo pripremljeni i u kondiciji...:zper:

...eno perfilica vedžba sve u šesnaest...:lol:

@Perfi garant vežba na tvrdoj stalno :rotf:
...
ja sam još ugruvana, za sada moram još na mekoj, dok ne steknem kondiciju :lol:

20161228_073108.jpg

ja bih da me izbaciš iz tog grupnjaka :rotf:

nisam bre ja za to, monogamna sam ko ovaj Slovenac (što mi se čini jako poznat :think:)

aha :manikir:

pa ne može @Ptičice...zaista ne može...ne misliš valjda da ja sama mogu da postignem to grupno angažovanje :zkez:
....
jednostavno ja i ti smo drugarice :ortakinje: i u dobru i u :zper: moraš se žrtvovati :lol:
..
a @Thee Unforgiven.....će morati da zanemari malo te svoje monogamne sklonosti kao i ti, dok ne podelimo poklončiće :zkez:
.........

spremaj toaletu!:rtfm:i ne kukaj:flert:
aaa :per: ono aj na zadnji ulaz,,:lol: i samo tiho,,, pstttt..:zag:

drug samo tiho i pažljivo :lol: :zag:
...
i da...htedoh da ti kažem...molim te vidim ovde niko ne spominje novogodišnju trpezu, pečenje, lazanju :kuvar5: piće, da se ti pobrineš da ništa ne fali :lol:

da @Nero pored tebe :ok:....moraću ipak još jedno Obaveštenje da istaknem, da mi je @MMaher tu on bi isto bio odličan domaćin, znam da je gurman :lol:

Ovako za hranu mislim da su odlični isto: @BAG, @Pura Moca, @Dok Holidej...aaaaaaaaaaaaaaaaa da :zper: i @Fortes isto..skoro da sam zaboravila kolegu...on misli da ga ja ne vidim...non-stop gleda one fotke sa Tajlanda :lol:
....
Tako....da...očekujem i novogodišnju trpezu isto :lol:
...
@Oliver, @Krypto, @Thee Unforgiven @LSD i @Tibi (italijanska vina) zaduženi za piće :lol:

aha :manikir:

pa ne može @Ptičice...zaista ne može...ne misliš valjda da ja sama mogu da postignem to grupno angažovanje :zkez:
....
jednostavno ja i ti smo drugarice :ortakinje: i u dobru i u :zper: moraš se žrtvovati :lol:
..
a @Thee Unforgiven.....će morati da zanemari malo te svoje monogamne sklonosti kao i ti, dok ne podelimo poklončiće :zkez:
.........

spremaj toaletu!:rtfm:i ne kukaj:flert:

drug samo tiho i pažljivo :lol: :zag:
...
i da...htedoh da ti kažem...molim te vidim ovde niko ne spominje novogodišnju trpezu, pečenje, lazanju :kuvar5: piće, da se ti pobrineš da ništa ne fali :lol:

Tess, sve čitam ovo i razmišljam :lol:
Ma nije bitno, al ajde, reći ću..
Zar je ok da samo mi ne dobijemo paketice :( ?

Čitam ono Obaveštenje i sve tužnija sam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back