gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Opusteno Andjo, samo uvecaj fotku sa avatara, i eto jedne cestitke. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necu,onda ces ostati na forumu a taman si pozeleo da odesDaj te okice mawoo P.A![]()
Auuuuui [emoji173]Mozaičari. želim vam laku noć sa jednom slikom sa moje današnje šetnje!
![]()

Tesso,Tesso tjeras mene lijenu da kacim fotkice.E pa hocu bar nekoliko do kraja ove sedmice.I nijednog mi forumasa nisi dala?
Pa stvarno si me deprimirala.....Od muke mi dođe da placem![]()
Mozda ce tebe Mizo zajedno sa Oliverom i Kriptom u neku slozeniju formu. Tesso,Tesso tjeras mene lijenu da kacim fotkice.E pa hocu bar nekoliko do kraja ove sedmice.I nijednog mi forumasa nisi dala?
![]()
da vidim da li ćeš proviriti

a jel
- - - - - - - - - -
samo da kupim dve velike masne![]()

Mozda ce tebe Mizo zajedno sa Oliverom i Kriptom u neku slozeniju formu.
![]()

Mislim da te ljubomorno cuva za sebe.Tesso,Tesso tjeras mene lijenu da kacim fotkice.E pa hocu bar nekoliko do kraja ove sedmice.I nijednog mi forumasa nisi dala?

Vid ti meni dodjes čestitku![]()
vidi je spremna je da kupi i neke mašnice

Oliver i Kriypto će se pojaviti u grupnom performansu![]()

Mislim da te ljubomorno cuva za sebe.![]()

Tako je Oliverevidi je spremna je da kupi i neke mašnice
![]()
...
uuuuu to će biti fino upakovan poklončić kladim se![]()

Moram priznati da mi taj deo proslave nije najjasniji, hoce li oni ucestvovati i u cestitanju forumasima, ili samo forumasicama? Da znam da li da gasim profil ili ne.![]()

Moram priznati da mi taj deo proslave nije najjasniji, hoce li oni ucestvovati i u cestitanju forumasima, ili samo forumasicama? Da znam da li da gasim profil ili ne.![]()

hahahah, jaooooo Dačooo![]()
...
ja i Ptičica ćemo sa vama forumašima![]()
..
mada se ona malo opire, kaže nije nešto za te grupne performanse, ali šta je tu je![]()
Ma lako ce se sa Ticojkom, samo cap za batak. 
http://9wallpapershd.com/images/2016/05/Tea-Cup-with-Lemon-and-Mint-1920x1200.jpg
Net fotka...
![]()
Kakvu cestitku treba da napravim i sta ako ne dodje CicaMaca?
Piše Najt![]()
Послато са Lenovo A6000 уз помоћ Тапатока
Mozaičari. želim vam laku noć sa jednom slikom sa moje današnje šetnje!
![]()

Ja forumasima ništ ne čestitam, a forumašicama sam vec dao jedan mozaik i mozda jos jedan napravim kad vec bude trebalo i od mene dosta
![]()

OK, sad je jasno.Fino, da i to vidimo.
Ma lako ce se sa Ticojkom, samo cap za batak.
![]()

Cap za batak ili krilce![]()
...
Kad se @Ptičica sredi i napirlita za Novu godinu...ma to će biti super![]()
(Ubice nas kad procita. Pa to, ono usmena forma muskima, par reci radi reda, srecno braco i tako to, a curama foto performans, detaljno, ful oprema.![]()