L
luckasta
Gost
Upravo sam ulovila jednu vagu pa bi se malo raspitala o njima. Tacnije me interesuje kakva je muska vaga u podznaku jarac? Hvala unapred! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
luckasta:Upravo sam ulovila jednu vagu pa bi se malo raspitala o njima. Tacnije me interesuje kakva je muska vaga u podznaku jarac? Hvala unapred! :wink:
I ti si devica?!Smizla:luckasta:Upravo sam ulovila jednu vagu pa bi se malo raspitala o njima. Tacnije me interesuje kakva je muska vaga u podznaku jarac? Hvala unapred! :wink:
I ja sam trenutno sa vagom koja je u podznaku jarac. Decko je skoro pa savrsen. Divno stvorenje, veruj mi.
A u ostalim postovima ces naci jos komentara za vage. Ima ih dosta....
Poz
luckasta:I ti si devica?!Smizla:luckasta:Upravo sam ulovila jednu vagu pa bi se malo raspitala o njima. Tacnije me interesuje kakva je muska vaga u podznaku jarac? Hvala unapred! :wink:
I ja sam trenutno sa vagom koja je u podznaku jarac. Decko je skoro pa savrsen. Divno stvorenje, veruj mi.
A u ostalim postovima ces naci jos komentara za vage. Ima ih dosta....
Poz![]()
Narcis:Bezi bre od tog,kakva kombinacija Vaga-Jarac,jojnek ti je Bog upomoc-pa taj samo gleda sebe.
luckasta:Upravo sam ulovila jednu vagu pa bi se malo raspitala o njima. Tacnije me interesuje kakva je muska vaga u podznaku jarac? Hvala unapred! :wink:
Narcis:Bezi bre od tog,kakva kombinacija Vaga-Jarac,jojnek ti je Bog upomoc-pa taj samo gleda sebe.