Nase pravo lice

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Koliko i kome pokazujemo nase pravo lice?
Zasto imamo jedno lice sa nasom decom, prijateljima, poznanicima, poslovnim kolegama, nadredjenima, partnerom?

Ako nase lice prilagodjavamo situaciji po potrebi, kada smo ono sto zaista jesmo?

Uvijek pokazujem svoju licnost jer ne volim sakrivanje iza velova ni kod sebe ni kod drugih .
Zbog toga me neki vole a neki ne vole . Zadovoljan sam sto je tako .
Ovdje sam cak jednom il dva puta napisao i svoje stvarno ime i prezime i nemam s tim nikakav
problem .Tajanstvenost ? Zbog cega ? Ne plasim se nikog zivog ! :)

Poslednja izmena:
pa nisam mislio da se otvoris ko bukvar i pricas neke svoje intimne stvari za to postoje prijatelji ali da se ne foliras.....
kako ne kapiras rec foliranje nema veze sa zivotom i to nije ni priblizno lazima i predstavi o nama..jer se svako od nas pravi pametan da ga niko ne moze slagati i isfolirati..a ti upravo kazes da su svi naivni i da nas kapiraju kako im se serviramo..e nije tako..ja ovde ostavljam utisak ono do jaja napusavanje i sa svakim izlazim na kraj..ali to je zato sto su svi na gomili i nema potrebe za zblizavanjem..svakom po zasluzi i ne ispravaljam krive drine..nek povrsni i zavidni kapiraju kako hoce..nadje se tu i tamo neko ko izmedju redova vidi sustinu..to su totalno rasterecene i neistripovane osobe..sa sto manje komplexa i tripova..pozitivne koje se prepoznaju..s takvima polako ka istini..a koj ce meni k da se zblizavam s burazerom ako je 1 jedini put slagao nesto bezazleno iz samo njemu znanih razloga..cao

a sta je foliranje nego lazno predstavljanje sebe u boljem svetlu?:lol: ja kazem da su naivni oni koji misle da mogu da sakriju sebe od drugih te maske koje se kache su mi smeshne ko bioskop.......samo ne kazem ni ja to uvek odma na prvu...nekad pustim malo da zive u zabludi....

Uvijek pokazujem svoju licnost jer ne volim sakrivanje iza velova ni kod sebe ni kod drugih .
Zbog toga me neki vole a neki ne vole . Zadovoljan sam sto je tako .
Ovdje sam cak jednom il dva puta napisao i svoje stvarno ime i prezime i nemam s tim nikakav
problem .Tajanstvenost ? Zbog cega ? Ne plasim se nikog zivog ! :)
Bozo Zgradic, drago mi je druze. :)

a sta je foliranje nego lazno predstavljanje sebe u boljem svetlu?:lol: ja kazem da su naivni oni koji misle da mogu da sakriju sebe od drugih te maske koje se kache su mi smeshne ko bioskop.......samo ne kazem ni ja to uvek odma na prvu...nekad pustim malo da zive u zabludi....
foliranje je zabava..i na svoj racun sala..znaci ne predstavljanje u boljem svetlu..mene vide u boljem svetlu ali zato sto mi puca k za sve i svakog..to nije lazno samopouzdanje..samo sto ostavljam takav utisak da imam 100 soma u banci..jel to treba da ispravim mozda..pa kao nista ne krijem evo vam dinje..vazi:lol:

Zasto imamo jedno lice sa nasom decom, prijateljima, poznanicima, poslovnim kolegama, nadredjenima, partnerom?

Ako nase lice prilagodjavamo situaciji po potrebi, kada smo ono sto zaista jesmo?

lice je uvek isto..
ali odnos imamo različit
sa različitim ljudima...

smatram da je to normalno...

ne razumem šta tebi tu nije jasno?

kad peremo zube i onako nehotice uhvatimo pogled u ogledalo, neki od nas se onda zapitaju, ko sam ja? :lol:
...eto to mi onako palo...a poznajem i to prilagođavanje....:roll:

Zasto imamo jedno lice sa nasom decom, prijateljima, poznanicima, poslovnim, nadredjenima, partnerom?

ja uvje ista, kad god sam pokusala biti neko drugi nesto sjbem :fdlan: ... sta cu kad sam sva smotana :confused:

Back