Nase "kraljice silikona"

25yuswsw28295.gif

Ja razumem plastinu hirurgiju ako neko ima bas kriv ili ogroman nos, ili nikakve grudi, ravnije od mojih pa se oseca manje zenstveno, ali ovo je :bljak:
Decu pred spavanje mogu da plasim njima.

Nije sve u velicini, jeste da muskarci vole velike grudi, usne, zadnjice (ali normalno velike), jos ako su prirodne, ma super ;)
Ali i sa manjima nije problem, i ne znam da ce neki muskarc reci kada mu se devojka skine, "uh male su ti grudi, nista od seksa, ajde cao" ali valjda ima.

I radije bih da moja devojka ima male grudi, skladne njenoj konstutuciji i gradji, nego da bude kao ove dve.
Prirodno je ipak najsladje :)

Ma neka ih.Meni ovo jeste grozomorno ali to su one izabrale i ako je njima lepo,sto bi to bio moj problem.
Samo kada bi mediji prestali od njih da prave nekakve internet senzacije ili starlete.Vidim da se vec danima razvlace po novinama.Dobro,videli smo sta silikon moze da uradi i dosta o njima.
Vec imamo desetine ljudi u nasoj drzavi koji su poznati nizbogcega.

meni nije jasan hirurg... nisu li oni u nekakvoj obavezi da pacijenta prvo upute kod psihologa ili tako nesto?
Ili svako moze otici na plasticnu operaciju kad mu dune?? Posto ove dve sigurno nisu zdrave u glavi..

Ма, реклама некоме.. Сад неће да силазе са медија, биће по телевизијама, новинама константно, ова данашња ђеца испраног мозга мислиће да тако треба и љуљај силиконе ђе год може..

Ма, реклама некоме.. Сад неће да силазе са медија, биће по телевизијама, новинама константно, ова данашња ђеца испраног мозга мислиће да тако треба и љуљај силиконе ђе год може..

Pa nije bas pozitivna reklama, zar ne?

Back