- Poruka
- 3.111
Nina kako rukica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: !!!!!!!!!!!BANOVALI SU JE???joj,ne....Baja-mali-Knindza:Dosao sam iz skole.
i ne razumem zasto se jos otvara tema tvoja slika.
vodjena_snom je nazalost banovana zbog toga.

Naughty_Angel:Strelče,jel to tebi nick po horoskopskom znaku?
rukica je bolje danas idem na kontrolu....Baja-mali-Knindza:Nina kako rukica?

Predpostavila sam...strelac95:Kako si pogodila?
i kako ti se cini hemija???Naughty_Angel:Predpostavila sam...Moj brat je isto strelac u horoskopu,i isto je '95-to...
![]()

i meni se ne uci...... :sad: !al moram...Baja-mali-Knindza:narode meni se spava.
Kao da Vas to zanima.![]()
![]()
Kad pre ucenje???Ninchu:i meni se ne uci...... :sad: !al moram...
Pa ne znam... Prvi put kad sam videla nastavnicu,uplašila sam se...Ninchu:i kako ti se cini hemija???

Još ništa nismo učili,ali nam je napisala neku definiciju hemije...Ja za sutra nemam nikakav domaći i nemam ništa da učum!!!!!!!Ninchu:i meni se ne uci...... :sad: !al moram...

Pa helija u osnovnoj skoli je prelaka.Naughty_Angel:Pa ne znam... Prvi put kad sam videla nastavnicu,uplašila sam se...
Mršava je,bleda i ima crnu kosu...Još ništa nismo učili,ali nam je napisala neku definiciju hemije...
Jel ti voliš hemiju?
Naughty_Angel:Ja za sutra nemam nikakav domaći i nemam ništa da učum!!!!!!!![]()
![]()
Juuuu,zamisli... Baji se spava...Baja-mali-Knindza:narode meni se spava.
Kao da Vas to zanima.![]()
![]()
pa jbg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Naughty_Angel:Juuuu,zamisli... Baji se spava...![]()

Slažem se...strelac95:A da batalimo malo o skoli?
Mogu da zamislimNaughty_Angel:E,Bajo,nemaš pojma koliko puta na dan pogledam tvoju sliku u profilu...![]()
pa sacuvaj u kompNaughty_Angel:

ne,bwe............Naughty_Angel:Pa ne znam... Prvi put kad sam videla nastavnicu,uplašila sam se...
Mršava je,bleda i ima crnu kosu...Još ništa nismo učili,ali nam je napisala neku definiciju hemije...
Jel ti voliš hemiju?
Lepo spavaj... :-@ PozzzzBaja-mali-Knindza:pa sacuvaj u komp
hehe
A sad odo da *pavam.
Kao i uvek!!!!!!!!