Naše amaterske fotografije

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja bih ovu sliku nazvao: "Sulejman Veličanstveni" !!! Ne znam zašto, al' na to sam prvo pomislio.:whistling:

Možda sam je već kačila..
Lost little shroom..moja omiljena iz serije fotkica Milica pečurkica

lost_little_shroom_by_lokolono-d3eydp6.jpg

Prvo što sam video na vašoj slici je prašina - noćna mora svih fotografa, do pojave digitalnih fotoaparata! Interesantno, na slici mi ta prašina najviše smeta. Ovo drugo: olovke, gumica, skica ... samo me je ponukalo da ocenim tehničku komponentu fotografije, koja je dobra. Vidi se odsjaj blica - što baš nije dobro. Međutim, nisam spoznao vaše raspoloženje kad ste pritisnuli okidač, šta ste želeli da nam prenesete tog momenta? - Tako da mi slika liči samo na probu makro moda novog aparata. Ili, liči mi kao kraj radnog dana studenta arhitekture (negde oko četiri ujutro). Čini mi se da više duše ima na vašoj fotografiji celih nogu sa patikama.

Pozdrav i dobro svetlo, 100039

Poslednja izmena:
stock tema je zamrla (ili samo meni ne odgovarate), pa moram ovde...

Uploaded with ImageShack.us

da li bi proslo ovako nesto za test?

Mislim da ne bi! Trava, kao objekt nije baš interesantna. Da je to livada, na kojoj ima i nekog cveća, nekih drugih boja - tad je to druga priča. Međutim, da je na vašoj slici neka buba, miš, žaba ili slišno, tad bih vam zavideo!!

Poslednja izmena:

Prvo što sam video na vašoj slici je prašina - noćna mora svih fotografa, do pojave digitalnih fotoaparata! Interesantno, na slici mi ta prašina najviše smeta. Ovo drugo: olovke, gumica, skica ... samo me je ponukalo da ocenim tehničku komponentu fotografije, koja je dobra. Vidi se odsjaj blica - što baš nije dobro. Međutim, nisam spoznao vaše raspoloženje kad ste pritisnuli okidač, šta ste želeli da nam prenesete tog momenta? - Tako da mi slika liči samo na probu makro moda novog aparata. Ili, liči mi kao kraj radnog dana studenta arhitekture (negde oko četiri ujutro). Čini mi se da više duše ima na vašoj fotografiji celih nogu sa patikama.

upravo to... nisam zelela da to bude tehnicki savrsena slika, vec da uslikam celu atmosferu (sa sve prasinom - tacnije ostacima gumice ;) )

hvala za komentar za stock...mozes li da mi kazes sta najvise traze i sta je najbolje da slikam za prvih 10 fotki?

Back