Naše amaterske fotografije

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nemoj molim te.. haha.. nemam sa cim da te izazovem!

67166_149104715140787_100001237776985_260733_5973223_n.jpg

Чоовече, где си ово направио? :)

Egipat...prije 4 godine...isli smo na neku veceru u posjetu beduinima pa sam skljocnuo par fotkica (: ...
Drago mi je da ti se svidja...

^^ jeste po toj logici za "bolje sutra" npr u Srbiji se ne treba boriti-vec samo prepustiti da se nabipulise ili se odseliti...Jel to resenje?
To kao prvo a kao drugo-ne misli vecinaovde kao Ti.tj VI a i ko si Ti da govoris nekome da ostane ili ode...? Nije to Tvoje... Da, jos jedna stvar- pa brisi bole me uvo-za tu diskusiju koja se vodila ovde davno-nasi zakljuci nisu pali u vodu-vec se zanemareni kao i sad...>znaci demokratskim postupkom se glasa o necemu-iznosi svako svoj stav-pobede tj. preovladaju jedni-i...? Nakraju se i pored ishoda "izbora", kao relevantni parametri nadje nesto trece...I, kao u ovoj drzavi, na odgovorna mesta se postave neodgovorni (pogresni) ljudi, koji su samo marionete...
I u vezi teme i Krstarice-kad bi ovo bila JEDINA tema gde se moze ovako, sve zbrda-zdola-pa ajde-ali je SVUDA ovako! Nigde ni pravila, ni reda, ni smisla...Ni ljudi...

Pa bori se...ako mislis da se isplati i moze...samo nemoj TIRANIJOM...posto ovo sto VI radite je upravo to...
TULICETE svoje do besvjesti...a kad vas vise niko ne bude slusao...e onda cete UDARITI PO NEDUZNIMA posto ce onda oni poceti kukati pa ce ih valjda neko cuti i time skrenuti paznju na VAS :lol: ...

Ako se PERSIRAS onda smo MI manjina posto ne vidjeh ostale da se zale (: ...
Vidim samo vas dvojicu...a i da ste iole KOREKTNI to bi radili na temi o PREDLOZIMA ne ovde... Ziviti po BONTONU je za neke misaona imenica...koliko vidim.

Krajnja i ultimativna PRIMITIVSTINA je dosla kao izjava da ovde nema ljudi...
...decko, jesi znao da je UMISLJENOST MANA...ne vrlina, a!?

Apropo tjeranja sa teme...niko vas nije tjerao vec fino rekao da svoje komplekse rijesavate na ADEKVATNIM TEMAMA ne ove gdje tome nije mjesto...

...aj zivio (: ...

Poslednja izmena:
Neko je nakačio slike iz pustinje i podsetio me da i ja imam neke. 2002., 2003. i 2004. sam obilazio Tunis i Egipat ali tada sam koristio analogni aparat. Imao sam i digitalni ali je to bio onaj mali Canon IXUS i evo nekih fotki koje sam uspeo da izvučem.

Back