Naše amaterske fotografije

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Carobnoostrvo-1.jpg

Pozdrav svima. Od juce sam postao clan i do sada sam pogledao dosta fotografija koje se nalaze po raznim temama. Uskoro cu kao amater poceti da postavljam svoje fotografije i ocekujem kako pozitivne tako i negativne kritike. Primetio sam da nesto fali medju svim ovim fotkama pa bih predlozio da ubuduce oni koji postavljaju fotografije iste postave uz neke podatke kao sto su: kojim je aparatom slikano, uz koriscenje kojih podesavanja aparata itd. Mislim da bi time doprineli laksoj edukaciji amatera i da bi se fotografije bolje razumele i posmatrale iz sasvim drugacije perspektive. Ako sam negde pogresio molim moderatora da izbrise ovaj post.

Mija...slike kao i uvjek ostavljaju bez daha (: !!!

Kolega Recke, nisam znao da se ovako uspjesno bavite fotografijom (: !!!

img4913l.jpg

Hvala Borise.
Nemam uopšte vremena da izađem i fotografišem.
Redovno pogledam na forumu i na face-u i vidim da uvek poneko okači po neku novu fotku a meni baš dođe žao. Izem ti kancelariju!!!

A ona reklama za JELEN sa tvoje fotke mi je ulepšala dan, i sam pogled na JELEN inspiriše za rad.

Rechke, samo napred!

POZDRAV

Hvala Borise.
Nemam uopšte vremena da izađem i fotografišem.
Redovno pogledam na forumu i na face-u i vidim da uvek poneko okači po neku novu fotku a meni baš dođe žao. Izem ti kancelariju!!!

A ona reklama za JELEN sa tvoje fotke mi je ulepšala dan, i sam pogled na JELEN inspiriše za rad.

Rechke, samo napred!

POZDRAV

Zato ja malo vise hodam ove zime (: ...
Evo jos jedna...

dsc01062b.jpg

Prelepo je Borise. Voleo bih jednog dana da se sjurim s te padine odakle je fotografisano.
Evo nešto i od mene. Bio sam ovog vikenda na planini i konačno smo imali sreće da nam malo snega padne ali verovao ili ne još uvek nije proradila nijedna žičara tako da nisam još uvek skijao.
POZZ

lv1.jpg

lv4h.jpg

Back