Naš prijatelj - NATO !

Nista ja ne zagovaram, jednostavno iznosim svoje misljenje, dal' je bolje kad se kurcimo

ili ipak da smo u korektnim odnosima sa to aliansom, kad malo razmislis kazace ti se..

Da budem manji od makovok zrna pred kim? Tobom, misi'm..

Ista ti je ovo trebalo? I sta ja sad treba da krenem da ti psujem zenu, kevu, ceru....

Mani familiju....

da preda mnom,nema sta da mislis........ali ti da si uopste razuman ne bi dozvolio sebi da pomislis nesto ovako,a ne da sad ne iskazujem svoje domoljublje na nekog ko je kovan na zemlju koja na je bombardovala kazes da pusi *****..........ej bre moronko........

ma na familiju i ne mozemo da predjemo jer je moja i tvoja nebi i zemlja sto se vidi po nasim postovima........i tesko mi je sto ovo sve pisem ko da sa psima pricam.

ti bre koliko si oboleo ne postojis

Ja mislim da nas je NATO bombardovao zato sto su Amerikanci hteli svoju vojnu bazu na Kosovu . A Sloba to nije hteo . Doslo do sukoba interesa sto se zavrsilo kako se zavrsilo .

Stvar je bila vrlo prosta te 1999 . Mi hocemo bazu na Kosovu . Dacemo vamneke pare , nekoliko desetina miliona i da rascistimo racune . Tako nam je isplatljivije i jeftinije nego da vodimo rat gde jedna tomahawka toliko kosta .

Sloba je rekao NE NATOu . NATO kaze - aha dobro , neces milom , dobro onda ces silom .

Tako smo danas platili i kamate i penale i njihove hirove . Ako i treba , tako smo mi sami hteli .

I sta tu ima nejasno ?

Ja mislim da nas je NATO bombardovao zato sto su Amerikanci hteli svoju vojnu bazu na Kosovu . A Sloba to nije hteo . Doslo do sukoba interesa sto se zavrsilo kako se zavrsilo .

Stvar je bila vrlo prosta te 1999 . Mi hocemo bazu na Kosovu . Dacemo vamneke pare , nekoliko desetina miliona i da rascistimo racune . Tako nam je isplatljivije i jeftinije nego da vodimo rat gde jedna tomahawka toliko kosta .

Sloba je rekao NE NATOu . NATO kaze - aha dobro , neces milom , dobro onda ces silom .

Tako smo danas platili i kamate i penale i njihove hirove . Ako i treba , tako smo mi sami hteli .

I sta tu ima nejasno ?

Eh da je bilo malo pameti, moglo se sve zavrsiti mnooogo bolje po nas

nisi jos cuo ?
i Rusija odrijesila "kesu" sa nekoliko desetaka milijardi dollara, da spasava likvidnost posrnulih americkih banaka...
sto mislis, zasto...:)
Domino efekat ... skoro. Princip je da je najgore onima koji su se najviše zaduživali. Bar sam ja to tako shvatio, iako niko neće izaći nepovređen ...

Meni je satisfakcija jedino u tome što će najviše da na.ebu Amerikanci, Englezi i ostali prilepci ;)

ovo je nista_posebni sporazum, koji ima jos 90 zemalja sa nato-om.

naravno, bukachima malo treba da se u'vate za slike bombardovanja. autizam svoje vrste.

no, tako valjda covek i postane glasach ludog vojvode i bacachica kletvi.

daklem, ovo je sica.
sledece decenije palimo u clanstvo.

Шешељ ти је луд а не антисрпски манијак ђинђуретина који је подржавао бомбардовање Србије 1999. Толико о твојој "памети".

Шешељ ти је луд а не антисрпски манијак ђинђуретина који је подржавао бомбардовање Србије 1999. Толико о твојој "памети".

Nisam siguran da li sam pogresno ili ispravno shvatio...da li ti to pominjes Djindjica ili nekog drugog? Da li mislis da je pogresio (tako mi izgleda kada procitam tvoj post) sto je podrzavao bombardovanje Srbije ili sam tu u zabludi?

Pogreshio je Sloba shto sav otpad koji likuje nad bombardovanjem svoje zemlje nije potrpao u nashu verziju Gvantanama da ih edukuje o toleranciji vladavini prava i demokratiji....ali i on je bio njihov chovek ko i Djiki tako da ne chudi.

Ралета антисрбина ниси опоменуо и петра са својим антисрпским малумностима и бљувотинама.
Kao što znaš, u ovoj zemlji je potpuno legalno biti "anti-Srbin" i svaki takav može da iskazuje svoje stavove. Eno ti Sonje, Nataše, Vučo ... Blistaju na TV-u. Kad država ukine njih i njihovo delovanje to će se verovatno preneti i na forum.

Ono što ovde ne može jeste da i Srbin i antiSrbin govore prostačkim jezikom.

Kad svi uočite ovu premisu, biće vam lakše i ja neću imati šta da radim.

BEOGRAD , 1. oktobra (Tanjug) - Ministar odbrane Dragan Šutanovac danas je, u ime Vlade Srbije, potpisao Sporazum o bezbednosti informacija sa organizacijom Severnoatlantskog pakta (NATO), a taj dokument objavljen je na internet sajtu Ministarstva odsbrane Srbije.

Sporazum je potpisan "na osnovu postignute saglasnosti da se vrše konsultacije o političkim i bezbednosnim pitanjima, kao i da se proširi i intenzivira politička i vojna saradnja širom Evrope".

"Shvatajući da uspešna saradnja u ovim oblastima podrazumeva razmenu osetljivih i poverljivih informacija između Vlade Srbije i NATO, potpisnici sporazuma saglasile su se o tekstu koji je i potpisan", navodi se u sporazumu.

Potpisnici sporazuma saglasili su se "da će štititi i čuvati informacije i materijal koji pripadaju drugoj strani", navodi se u prvoj tački dokumenta koji su potpisali Šutanovac i generalni sekretar NATO Jap de Hop SHefer.

Potpisnici su se, takođe, saglasili i da će "učiniti sve što je potrebno da obezbede da takve informacije i materijal, ukoliko su poverljivi, zadrže onaj stepen poverljivosti koji je odredila ona strana od koje te informacije i materijal potiču".

Vlada Srbije i NATO su se obavezali i da će čuvati takve informacije i materijal u skladu sa dogovorenim zajedničkim standardima, da neće razmenjene informacije i materijal koristiti u druge svrhe osim onih navedenih u okvirima pojedinačnih programa, kao i odluka i rezolucija na koji se odnose.

U sporazumu se navodi i da su se potpisnici saglasili da "neće takve informacije i materijal otkrivati trećoj strani bez saglasnosti strane od koje isti potiču".

Navedeno je u sporazumu i da "Vlada Srbije prihvata obavezu da svi njeni državljani, koji u toku obavljanja službenih dužnosti zahtevaju ili mogu imati pristup informacijama ili materijalu razmenjenim u okviru aktivnosti saradnje odobrenih od strane Severnoatlantskog saveta, budu podvrgnuti odgovarajućoj bezbednosnoj proveri pre nego što im se odobri pristup takvim informacijama i materijalu".

Precizira se i da će "postupci bezbednosne provere biti osmišljeni tako da se utvrdi da li pojedinac, uzimajući u obzir njegovu lojalnost i pouzdanost, može imati pristup poverljivoj informaciji bez opasnosti po njenu bezbednost".

http://www.tanjug.rs/

y.ebote sta rade pare

I sta tu ima nejasno ?

mnogo toga ima nejasno,a prvo je da su nam uopste nudili novac.

naravno slicno je i bilo,dakle borba protiv nato se nedvosmisleno mora nastaviti.

Back