Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E malo sam se pozabawio i nashao spoiler za chapter 425....sliku nisam ubacio jer ne znam kako...ali text wam je tu...:)...e sad moze i meni reputacija...:)

Translation

Obito "I don't care what people in the village'd say...you're a great jounin" "I'm about to die..." "Rin will depend on you from now on"

Obito ...

I can only be your eye this far.
I also failed to keep the promise to protect Rin. Please forgive me.

Obito, Rin, Sensei
I am joining you soon.

Kakashi is walking in the dark.
Kakashi "!"

"Kakashi?"
Kakashi "So you're here..."
"May I hear what happened to your?"
Kakashi "Ah...it's a long story. Let me tell you slowly"
"Ah, alright"
Kakashi smiles.
Kakashi "Dad"

Kakashi's head faces down. Motionless.
A part of Asura's head falls on the ground.

~Naruto~

Fusion is not successful.
The Kyuubi is rejecting Fukasaku.
Naruto "..."
Naruto "How can this be! What have I been working so hard until now for?"

~Konoha~

The female Pain reaches where Ino is.
Kuchiyose no jutsu.
The female Pain summons a strange creature and it's barely restrained by the ANBU.
Kuchiyose no jutsu!
Another one is summoned and it heads towards Ino.
Shizune "What's this?"

Female Pain sees the black rod in Shizune's hand. "So it's here"
Ino's dad (what?)
Ino's dad "I'd seen that girl before...what's going on!?" "That should be the corpse!"

The restrained summon also breaks out.
Shizune "Please tell it in more details! We maybe able to work this out!"
Ino's dad "But right now..."

Ibiki "Leave this to ANBU and me!"
Ino's dad "Ibiki!"
Shizune "Let's go! We need to find out Pain's secret!"

Konohamaru is panting.
Konohamaru amidst the chaos!?

The End.

Nemojte se uzdati u ovaj Spoiler.. Sad sam nasao na Internetu jos tri, i svi zvuce moguce.. Tako da...

Jedno je sigurno!
Chapter ce biti pun flashbackova... Kakashijevih... Pojavice se malo Naruto.. I nece biti preterano mnogo Akcije....

Ovako...
U jednom je da Kakashi vidi caleta, Obito- a i kompaniju, i misli: ''Uskoro cu i ja doci kod vas''
Oni mu nesto seru, i on se trgne..... Summoning Jutsu!
Dzukele se pojave, spasu Kakashija i uniste ostatke Peinovog tela...

Onda ima da su Shizune i Inoichi vec otkrili tajnu Peinove moci, i razbijaju onu zenu koja poziva... Ono novo Peinovo telo...

Onda ima kako Naruto oseti da je problem u Konohi, pomocu svojih ''Sage moci''.... Ma svi su uvrnuti!
Kad nadjem link, postovacu...

U owom chapteru se nije nishta specijalno deshawalo...niti je sigurno da li je Kakashi mrtaw ili ne...niti se zna da li ce Naruto moci da koristi sage mode kako treba....niti odakle josh jedno Pein-owo telo koje moze da koristi summoning....niti da li otkriti bilo shta o Pein-u....!!
Sad moramo da chekamo josh nedelju dana da bi otkrili neshto.............
E da da kazem ako neko ne zna da je Kakashi-jew otac, White Fang, bio jedan od najjachih nindza u Konohi i da je imao ugled Sannine-a....:)

Pa ovako...
To da Naruto ne prima Fukusaku- a... Jeste jer je prebrzo savladao Sage tehnike... Jiraiyi je trebalo godine i godine, a Narutu mesec dana... Mora se napraviti neki bilans xD

Tehnike koje koristi jedno telo, prenosi se na drugo koje zameni prethodno... To je tajna Peinovih tela... xD

ali ova scena je ubjedljivo najbolja :lol: :lol:

06hy3.jpg

Nesto da pitam za sve vas prisutne: U animeu koji je izasao prosle nedelje Tenzo je objasnjavao Narutu o 5 elemenata (vatra, vazduh, zemlja, grom(munja), voda) ninjutsua i da shinobii mogu da imaju takve tehnike koje sadrze neki od 5 elemenata, e sad govorio je za sasukea da on koristi vatrene(katon) i tehnike munje(raiton), dok naruto koristi samo tehnike vazduha(fuuton) tj. on je tip shinobija koji po prirodi koristi vazdusne tehnike, i da ukoliko zeli da pobedi sasuke trebalo bi da savlada jos jedan tip od ovih elemenata tacnije tehnike vode(suiton), pre svega zato shto je katon jaci od fuutona, a da bi parirao sasukeu treba da nauci suiton koji je jaci od katona. Ja vas pitam Tenzo je rekao da ce ovako moci da pobedi sasukea zato shto je suiton jaci od katona, i sto me iznenadilo da je fuuton jaci od raitona shto je demantovao crtez koji je na pocetku nacrtao, Jel fuuton jaci od raitona ili se on zeznuo.:dontunderstand:

Jacha je wind od lightning ako to pitash....Narutu je dowoljan rasenshuriken da pobedi njegowe lightning tehnike...a ima sage mode....koji je inache extra....ali nauchice Naruto i drugi neki element sigurno...jel neko zna sluchajno koji je bio drugi element 4. Hokageu...???

Back