Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, ali ispricavsi mu da su Elderi Itachiju naredili da ubije Uchiha klan, indirektno mu je rekao "Idi i osveti se time sto ces ubiti Eldere, koji glavni krivci za smrt tvoje porodice" (medju njima i Danzo)
Opet kazem, zato jer je znao reakciju glupog Sasketa... Znao je da ce kreten hteti unistiti celo selo, a ne samo eldere....

Kakav bi ti bio da ti je u shestoj/sedmoj godini ubijena cela porodica i tvoj brat koga si toliko voleo rekao da trebas da ga mrzis i ubijesh?
E, izvini molim te... Kimimaro je bio zatvoren citav zivot, pa nije pustan 200 epizoda kako se bori sam sa sobom, tipa: "He is stronger then me?", i onda slike Itachija u glavi... EMO!

Ne.. Nije on Gay... On samo preferira muskarce.....
Oni su svi jadni! Bre, imaju po 16 godina, ovaj oce da vrati klan Uchiha pomocu Sharingana! BUDALA! Sta misli, da ga je donela roda?

Opet kazem, zato jer je znao reakciju glupog Sasketa... Znao je da ce kreten hteti unistiti celo selo, a ne samo eldere....

E, izvini molim te... Kimimaro je bio zatvoren citav zivot, pa nije pustan 200 epizoda kako se bori sam sa sobom, tipa: "He is stronger then me?", i onda slike Itachija u glavi... EMO!

Ne.. Nije on Gay... On samo preferira muskarce.....
Oni su svi jadni! Bre, imaju po 16 godina, ovaj oce da vrati klan Uchiha pomocu Sharingana! BUDALA! Sta misli, da ga je donela roda?

Koliko znam kaze se : On nije gay ali njegov decko jeste.:ok:

I to sto kazes kimimaro je mnogo vise patio.....A manje se zali....

Znaci : Sasuke = emo-gay
kimimaro = car

Koliko znam kaze se : On nije gay ali njegov decko jeste.:ok:

I to sto kazes kimimaro je mnogo vise patio.....A manje se zali....

Znaci : Sasuke = emo-gay
kimimaro = car

Slazem se... Po patnji, a ne pretvaranju u EMO kretene ja bih ih poredjao ovako:
Kimimaro >>> Gaara >>> Naruto >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> SasuGay- Ultimate EMO!

:) Ukrshtanjem imena Tsunade + Kimimaro... dobije se Tsukimi... shto je jedan od praznika u Japanu, kada je mesec na nebu najlepshi :)
A i jeste Kimimaro psihichki najjachi... moguce da je tome doprinela i ojachala ga njegova odanost i ljubav prema Orochimaru... Jeste li primetili kako skoro svi(i ne samo u Narutu) slepo prate, veruju i vole svog vodju, bio on dobar ili zao... Odanost im je maltene na prvom mestu... Shto me odushevljava, jer je retko videti takve osobe, ma kojoj strani pripadale...

(Tsukimi - to sam sluchajno ukrstila kada sam igrala jedan FRP, a onda sam provirila u dechkovu knjigu o Japanu i to videla... za mene je to neka simbolika, pojma nemam koja, ali mora znachiti neshto :P :D )

:) Ukrshtanjem imena Tsunade + Kimimaro... dobije se Tsukimi... shto je jedan od praznika u Japanu, kada je mesec na nebu najlepshi :)
A i jeste Kimimaro psihichki najjachi... moguce da je tome doprinela i ojachala ga njegova odanost i ljubav prema Orochimaru... Jeste li primetili kako skoro svi(i ne samo u Narutu) slepo prate, veruju i vole svog vodju, bio on dobar ili zao... Odanost im je maltene na prvom mestu... Shto me odushevljava, jer je retko videti takve osobe, ma kojoj strani pripadale...

(Tsukimi - to sam sluchajno ukrstila kada sam igrala jedan FRP, a onda sam provirila u dechkovu knjigu o Japanu i to videla... za mene je to neka simbolika, pojma nemam koja, ali mora znachiti neshto :P :D )

Zanimljivo.....
btw.Sta mislite kakav ce biti kraj mange

Shta mislite koliko ce biti serijala u celom naruto? Ja mislim da ce biti 4 i u cetvrtom delu ce postati hokage
6th-hokage-small.jpg

u prvom serijalu je imao 12-13god u drugom 15-16, verovatno u trecem oko 19-20, i u cetvrtom oko 24god. Ja se bar tako nadam...

Ovaj wallpaper bas obozavam!

Shta mislite koliko ce biti serijala u celom naruto? Ja mislim da ce biti 4 i u cetvrtom delu ce postati hokage
6th-hokage-small.jpg

u prvom serijalu je imao 12-13god u drugom 15-16, verovatno u trecem oko 19-20, i u cetvrtom oko 24god. Ja se bar tako nadam...

Ovaj wallpaper bas obozavam!

moguce sve je moguce....Ali 4 serijala je previse....Jos po 200 epizoda pa to ce biti najduzi anime

Ja bih voleo da Naruto traje do kraja nasih zivota,to bi bilo extra
Nego na onom wallpaperu nema Sasukea,jel to znaci da ce ga ubiti kada napadne Konohu,ili je taj wallpaper neko bzv napravio

Ja bih voleo da Naruto traje do kraja nasih zivota,to bi bilo extra
Nego na onom wallpaperu nema Sasukea,jel to znaci da ce ga ubiti kada napadne Konohu,ili je taj wallpaper neko bzv napravio
Ono drugo, neverujem da ce skoro neko da ubije sasukea...
Usput jeste li procitali shta pishe u donjem desnom uglu o sakuri na wallpaperu:heart::cmok::heart:???:cool:

Data Book je knjiga u kojoj pisu svi skilovi i karakteristike o likovima, koje se pre nisu znale... U najnovijem ima odakle je Hidan, koliko ima godina Kakuzu, kako se zovu 2. i 3. Hokage itd....

A slika koja je postavljena je Fan Made! Nema veze sa krajem.... >.>

Back