Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Ne nego mi je samo palo napamet.Sto????Si gledao mozda epizodu (novu)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego mi je samo palo napamet.Sto????Si gledao mozda epizodu (novu)
Ne nego mi je samo palo napamet.
Malo pre, dok sam okretao kanale, naletim na Jetix i puštaju Naruta...
Rekoh, ajd' da vidim...
Ono ne da je glupo, nego Über Glupo!
Čoveče, pa oni su izmenili i muziku koja fura u anime.
Outro je drugačiji...
A o voice dub-u ne želim da pričam...
Da sam kojim slučajem prvo video Američku verziju... nikad ne bih odgledao anime... lol![]()
Oni pustaju sad valjda ono kad traze tsunade po prici mog druga....A o dubu netrba raspravljati.......Ako postoji neki anime koji je samo na engleskom taj anime je uklet

Jao al si lupio... Kako moze sai da ubije danzo-a u animeu kad je u mangi josh ziv!!!Sto????Si gledao mozda epizodu (novu)

tkacio:
tkacio:
tkacio:I? Kakve to veze ima sto se znaju od samog pocetka, iz detinjstva??? Danzo je jedini u Konohi koji je protiv rezima proslih Hokage- a... Jedini on i Madara!
Fizicke slizcnosti su vise nego uocljive... A kako se pojavio pred onom zabom u milisekundu, kad su Tsunade & Co. istrcali.... Ne verujem da je trcao sa stakama do zabe..... Time/ Space Transport Jutsu... aka Madara Uchiha, tj. Tobi
Jao al si lupio... Kako moze sai da ubije danzo-a u animeu kad je u mangi josh ziv!!!![]()
Ne bi imalo misla da Madara, koji je po teoriji Danzou, nagovara Sasukea da ide u Konohu i ubije.. Danzoua? A i to sto je Peinu naredio da ode u Konohu da uhvati Kyuubi, a sa druge strane radi na tome da Kyuubi ne bude u selu? :/
Mada je chudno kako se iznenada nasao u sobi..
Da li si ti citao Mangu? Tobi, tj. Madara ne nagovara Sasketa da ubija Danzo- a... On ga nagovara da se osveti! A zna da ce glupi Gay unistiti celo selo....
Da li si ti citao Mangu?
Tobi, tj. Madara ne nagovara Sasketa da ubija Danzo- a... On ga nagovara da se osveti!
Metalboy94:Zato sto je EMO