Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Madarin cilj je pre svega bio da bude Hokage.... Borio se protiv rezima 1, 2 i 3. Hokage- a... Kao i Danzo...
Danzo je sav u zavojima, desno oko mu je u zavoju, koje moze biti Sharingan! Madara, tj. Tobi samo je pokazao desno oko, a levo nije....
Danzo se jedva krece, Madara ima neke silne ucvrscivace tela po sebi i slicno... Mnogo je dodirnih tacaka!
Stari su obojica.... itd.

Malo pre, dok sam okretao kanale, naletim na Jetix i puštaju Naruta...
Rekoh, ajd' da vidim...
Ono ne da je glupo, nego Über Glupo!
Čoveče, pa oni su izmenili i muziku koja fura u anime.
Outro je drugačiji...
A o voice dub-u ne želim da pričam...

Da sam kojim slučajem prvo video Američku verziju... nikad ne bih odgledao anime... lol :D

Malo pre, dok sam okretao kanale, naletim na Jetix i puštaju Naruta...
Rekoh, ajd' da vidim...
Ono ne da je glupo, nego Über Glupo!
Čoveče, pa oni su izmenili i muziku koja fura u anime.
Outro je drugačiji...
A o voice dub-u ne želim da pričam...

Da sam kojim slučajem prvo video Američku verziju... nikad ne bih odgledao anime... lol :D

Oni pustaju sad valjda ono kad traze tsunade po prici mog druga....A o dubu netrba raspravljati.......Ako postoji neki anime koji je samo na engleskom taj anime je uklet

Oni pustaju sad valjda ono kad traze tsunade po prici mog druga....A o dubu netrba raspravljati.......Ako postoji neki anime koji je samo na engleskom taj anime je uklet

Nije, došli su do onog dela kada je Lee polomljen i kada mu Tsunade kaže da prestane da trenira... LOL, ima još puno vode da proteče Dunavom dok počne kod njih Shippūden. :mrgreen:

Ovaj capter mi se uopshete nije svideo, osim kraja. Previshe su ga razvukli i nishta se znacajnije nije desilo, niti je naruto doshao u konohu, niti se neshto preterano deshavalo u bitci izmedju paina i kakashija, a bitno da su razvukli svadju tsunade i dva eldera u pm.:otkacio::otkacio::otkacio:

Ne verujem da je Danzou Madara, jer bi to prosto znachilo da jedan lik stizhe da bude i Mizukage, i Danzou, i vodja Akatsuki-a.

Jes da on ima onaj jutsu kojim se teleportuje, ali bash da sve ovo mozhe da stigne... teshko.

A i to mi deluje nekako previshe usiljeno.

Da ne govorim o prostoj chinjenici da je Danzou bio rival Hiruzenu dok je ovaj josh bio klinac. Dakle, njih dvojica i ovo dvoje Eldera se po svemu sudeci znaju josh od najranijeg detinjstva.

I? Kakve to veze ima sto se znaju od samog pocetka, iz detinjstva??? Danzo je jedini u Konohi koji je protiv rezima proslih Hokage- a... Jedini on i Madara!
Fizicke slizcnosti su vise nego uocljive... A kako se pojavio pred onom zabom u milisekundu, kad su Tsunade & Co. istrcali.... Ne verujem da je trcao sa stakama do zabe..... Time/ Space Transport Jutsu... aka Madara Uchiha, tj. Tobi

I? Kakve to veze ima sto se znaju od samog pocetka, iz detinjstva??? Danzo je jedini u Konohi koji je protiv rezima proslih Hokage- a... Jedini on i Madara!
Fizicke slizcnosti su vise nego uocljive... A kako se pojavio pred onom zabom u milisekundu, kad su Tsunade & Co. istrcali.... Ne verujem da je trcao sa stakama do zabe..... Time/ Space Transport Jutsu... aka Madara Uchiha, tj. Tobi

Ovo je moguce...

Jao al si lupio... Kako moze sai da ubije danzo-a u animeu kad je u mangi josh ziv!!!:eek::eek::eek:

Brate ja sam ga pitao nevezano za tu pricu dali je gledao novu epizodu zato sto ja nisam pa da mi preprica.....Razumes

Kako nema veze to shto se znaju od detinjstva?

Danzou je josh kao klinac bio protivnik Hiruzena i imao drugachije poglede na svet od njega. Hiruzen je bio taj koji je bio za mirna reshenja, dok je ovaj bio onaj ratoborni. Tako da ta slichnost u njegovom i Madarinom odnosu prema Hokageima i nije bash neki dokaz.
Pogotovo jer je josh i rech o sasvim plitkom zakljuchku. Madara je taj koji je imao problem sa dominacijom Senju-a. Danzou je jednostavno isuvishe ratoboran, i makijavelista kad je u pitanju sudbina Konohe. To svakako nije isto.

I o chemu bi se tu uopshte radilo? On je neka reinkarnacija Madare? Ili shta?

Da ne govorim o tome koliko bi to silovanje jednog lika bilo, da on bude i Danzou, i Mizukage, i Tobi, i Madara, pa josh mozhda i Obito... Jebesh ti takvo pisanje. Jedino ako bi Kishimoto smislio neki bash dobar izgovor za to. Shto chisto sumnjam da je u stanju.

Ne bi imalo misla da Madara, koji je po teoriji Danzou, nagovara Sasukea da ide u Konohu i ubije.. Danzoua? A i to sto je Peinu naredio da ode u Konohu da uhvati Kyuubi, a sa druge strane radi na tome da Kyuubi ne bude u selu? :/
Mada je chudno kako se iznenada nasao u sobi..

lol..... Prvo, ne potcenjuj Kishi- samu nikada! Sta taj moze da smisli....... >.>

Danzo je bio isto kao Madara! Hiruzen Sarutobi pratio je put po kojem su radili Tobirama i Hashirama... Tako da, samim tim sto je bio protiv 3. bio je i protiv 1. i 2. Hokage- a....
Madara je hteo da Uchiha ima prevlast! Otkud ti znas sta je Danzo hteo.... Mozda nije samo "ratobornost"....

A to za likove... Pa Tobi je tako i tako stalno pod maskom, a sami smo videli klonove Kisame- a i Itachija, kad su se borili protiv Kakashija, Gai- ja & Co...
Je li ikad receno, tj. potvrdjeno u Anime ili Manga da je to tehnika Pein- a? Sta ako je Madarina... Onda mu nebi bilo problem da bude na dva mesta u isto vreme...

Obratite paznju na mac kojim ubija zabu! Da ne lici malo na Sasketov Kusanagi?

Ne bi imalo misla da Madara, koji je po teoriji Danzou, nagovara Sasukea da ide u Konohu i ubije.. Danzoua? A i to sto je Peinu naredio da ode u Konohu da uhvati Kyuubi, a sa druge strane radi na tome da Kyuubi ne bude u selu? :/
Mada je chudno kako se iznenada nasao u sobi..

Da li si ti citao Mangu? Tobi, tj. Madara ne nagovara Sasketa da ubija Danzo- a... On ga nagovara da se osveti! A zna da ce glupi Gay unistiti celo selo....

Da li si ti citao Mangu?

kruemelmonsteryn0.gif

Tobi, tj. Madara ne nagovara Sasketa da ubija Danzo- a... On ga nagovara da se osveti!

Ne, ali ispricavsi mu da su Elderi Itachiju naredili da ubije Uchiha klan, indirektno mu je rekao "Idi i osveti se time sto ces ubiti Eldere, koji glavni krivci za smrt tvoje porodice" (medju njima i Danzo)

EDIT:

Metalboy94:
Zato sto je EMO

Kakav bi ti bio da ti je u shestoj/sedmoj godini ubijena cela porodica i tvoj brat koga si toliko voleo rekao da trebas da ga mrzis i ubijesh?

Ne, nije gay.

Poslednja izmena:

Back