Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Covece, budi originalan........ Uhvate se za ruke i igraju kolo, pa ubiju nekog!

Smisli nesto svoje..........

Lol.....Ja bi volila da Naruto ima neki DOBAR napad.Zamislite ga samo kao Beatrice iz Umineka sa napadom Stakes of Purgatory
The Stakes of Purgatory are the weapons which are said to be controlled by Beatrice. There are seven of them, named after the corresponding demons of the seven sins. The Stakes of Purgatory are described as being inescapable. Only powerful mages can control the Stakes of Purgatory, but they cannot hurt any who have not committed the sins, or have strong magical resistance. They can also bounce off walls and anything blocking their way, able to attack from any angle. In Turn of the golden witch, the Stakes of Purgatory first appeared in human form, taking the shape of young girls, each with a different personality, but all have red irises. They can be distinguished through hair styles and colors, and also known as the 'Sisters of Purgatory'.

E jedno pitanje za Naruto arenu...na koje swe nachine mogu da se otkljichaju nowi likowi?
Kako se reshawaju misije?
Kako se uchlanjuje u clan?
I u kom ste wi da se pridruzim?
Dodushe to su 4 pitanja, ali nema weze!!!!!!!
:DD

1. Resavanjem misija!

2. Misije se resavaju borbom........ Normalno kao sto se obicno boris! Samo sto one zahtevaju posebne likove u tvom timu. (npr. Sakon/ Ukon trazi da pobedis 8 borbi za redom sa Kibom ili Kankurom u timu )

3. Imas www.naruto-boards.com, to je oficialni forum Naruto Arene, gde mozes naci clan! Ali, mi smo osnovali clan tako da ako oces, reci mi Username i ja cu ti poslati invite!

4. Odg. je u 3!

1. Resavanjem misija!

2. Misije se resavaju borbom........ Normalno kao sto se obicno boris! Samo sto one zahtevaju posebne likove u tvom timu. (npr. Sakon/ Ukon trazi da pobedis 8 borbi za redom sa Kibom ili Kankurom u timu )

3. Imas www.naruto-boards.com, to je oficialni forum Naruto Arene, gde mozes naci clan! Ali, mi smo osnovali clan tako da ako oces, reci mi Username i ja cu ti poslati invite!

4. Odg. je u 3!

JA kad idem na misiju nigde mi ne pishe start mission ili slicno...
Koliko je misija potrebno da se otkljucha nowi lik?
username Heroe

Nemas to, start Mission........ Igras sa Kankurom npr, i kada pobedis 8 puta za redom, pisace ti "Mission Completed"..........

Mada moras da budes odgovrajuci rank za misiju! Ne mozes da budes Gennin i osvojis Orochimaru- a xDD

Poslednja izmena:
Koji si Level........ Cini mi se Academy Student.......... Prvo moras doci do levela Gennin da bi mogao raditi neke misije!

Kao npr, za Jirobou, Tayuya, Kimimaro, Sakon/ Ukon, Naruto S, Sakura S..........

Ispod slike za misiju pise ti koji je potreban rank da bi se mogla raditi.....

Koji si Level........ Cini mi se Academy Student.......... Prvo moras doci do levela Gennin da bi mogao raditi neke misije!

Kao npr, za Jirobou, Tayuya, Kimimaro, Sakon/ Ukon, Naruto S, Sakura S..........

Ispod slike za misiju pise ti koji je potreban rank da bi se mogla raditi.....

Academy Student saam...ali ona jedna misija moze i za Student...a 4 lewel sam

Da moze ona sa Sasketom.......... Pa moras da pobedis 12 Ninji iz Konohe sa Sasketom u timu!

Bolje igraj Quick Games, jer ti se na Ladderu gube rankovi ako izgubis!

Oces jednu Private Game, ja protiv tebe????

Pogresno sam napisao! Imam Kidomarua, a nemam Kimimaro- a........

Pa, OK su, ali sad radim misije, tako da ih ne koristim!

Sakura S je sranje, ali je potrbna za misiju Neji S, koji razvaljuje...... Ma svi su oni vezani!

A Chakra je jako duga za objasnjavanje........... Imas na Game Manual!!!!

Basic:
Plava Chakra- Ninjutsu
Zelena- Taijutsu
Crvena- Kekkei Genkai
Bela- Genjutsu
i kada pise crna to znaci da moze bilo koja..........

Mudrost kod sastavljanja team- a jeste da uzmes likove koji koriste razlicitu chakru, kako bi mogao da radis combo!

Back