Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo malo............. Zasto je sad Pein gay............ Zato sto moze da pobedi svakog lika kog hoce.................. Oh, Boze.......... Pa onda su svi jaci likovi gay- evi................ I Treci Hokage i Cetvrti, i Jiraiya, i Tsunade ( lesbo ), i Naruto, i Sasuke ( on jeste ), i Gaara, i Prvi i Drugi Hokage.................
Glupost........................... Gay je zato sto je ubio matorca........................

Gay je zato shto mu je stil borbe gay (Bez uvrede Paintards (ovo nije uvreda btw.) ...) ... Priziva tela za sneak attack i pobedjuje samo zato shto niko ne zna kako moze da ga ubije jer njegova tela ozivljavaju jedno drugo (Vidi se i u novom chapteru). Jedno njegovo telo je high jounin lvl, ali kad se prizovu svih 6, onda je kage lvl (jednostavno ne volim likove kojima je sve dano na tacnu, tipa Sasuke, Pain, Kimimaru i ekipa). Daklem, kao shto rekoh: ne volim doujutsu i kekkei genkai (dobro ne sve ali veliku vecinu). Dok je bio znan kao akatsuki leader bio mi je jedan od omiljenih likova (chak mi je stojao na backgroundu par meseci), ali kad sam video kako se bori jednostavno sam rekao, hey WTF is this shit???. Iskrivljujesh moje rechi i onda kritikujesh rezultat.Samo malo............. Zasto je sad Pein gay............ Zato sto moze da pobedi svakog lika kog hoce.................. Oh, Boze.......... Pa onda su svi jaci likovi gay- evi................ I Treci Hokage i Cetvrti, i Jiraiya, i Tsunade ( lesbo ), i Naruto, i Sasuke ( on jeste ), i Gaara, i Prvi i Drugi Hokage.................
Glupost........................... Gay je zato sto je ubio matorca........................
Jutsu jeste najbolji deo serije, ali ne volim kekkei genkai (nije bash sve da ne volim) zato shto jednostavno useri dobijaju sve na tacni.Jednostavno, iz tvojih reci nisam mogao izvesti drugi zakljucak, sem da je Gay jer je pobedio jaceg..................
Ne volis Kekkei Genkai.......... Zasto? Sta bi trebali, da se biju ko retardi rucicama i nozicama kroz celu seriju......................... Jutsu ( i Kekkei Genkai ) su, po meni, najbolji deo Serije.............
Bilo davno, ali opet...
Video sam poruku preko Mob-a, samo zbog ovog sam otisao do druga da mogu da odgovorim...
Brate zovi ga kako hoces samo nemoj gay molim te, mnogo me to iritira... :mad:
Meni je najbolji od svih, ima bolesnu facu, kad mu cujem glas userem se...
Pozdrav...
Wind, Water, Fire, Lightning, Earth, zaboravih 6.
@SSJ4
Barem Pain-a nije prebila zena, dok je Jiraiya-Retard dobio batine od Tsunade...
@lprsic
Da znam sorry na tome, inace u anime-i se cuje njegov glas...![]()

E vidis zaboravih na 2 put, dobro si me podsetio...
Anyway, svako ima svoje omiljene likove i one koje ne podnosi, i glupo bi bilo da se prepucavamo oko toga...
Sta mislite o Zetsu?
Ja o njemu nista ne znam, koju tehniku ima zna li neko, on je kao dobar i los, neutralan?
Pozdrav moram da idem...
![]()
Pa ok, nisam ni govorio da im je lep zivot bio, nego da su imali prednost za jutsue.Sa jedne strane u pravu si.............. Ali, vecina njih imala je uzasan zivot, a neki upravo zbog Kekkei Genkaia ( Kimimaro, Haku............ )........... Tako da nije bas svima uvek bilo sve na tacni............
A ovo sa Tsunade je odradjeno kao comic relief vishe ...Pardon, hteo sam photona da quotujem ali sam zaboravio. Sry. Painovu ribuCiju ribu je prebio?

Verovatno da jeste ... Ali opet kao shto rekoh samo 1 telo njegovo je mid-high jounin lvl. A ima rinengan pa ih josh i ojacha kad ih dobije (Shto je ipak quite a feat). Ali dobro necemo vishe o tome@miXed
@SSJ4
OK, a sto se tice Pain-a tako se siba, nije dobio sve na tacni, verovatno je morao da pobedi svih 6 likova tako da ih zasluzuje...![]()

Pa nije verovatno nego sigurno, to je rekao kad je poslao poruku.To je verovatno Peinov identitet....................