Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:confused:

Ne. Danas verovatno.

Jer vi chitate u coloru ili bez colora ?

Bez.......... Online, na sajtu www.mangafox.com...................
Srecno.......... I vec sam rekao, pocni od Vol. 28, jer prethodni uzzzzzzzzzzasno smaraju............

@Artemis-sensei
Da, jeste :)
Mada, volim i Nabari No Ou, Death Note, Elfen Lied, i Shaman King..................
A Manga.............. Naruto ( naravno ), Nabari no Ou, Tokyo Mew Mew ( One Mjau Mjau Macke sa Happy-a )........... Anime je glupa, ali Manga..........

Nikako nismo komentarisali odnos izmedju Naruta i Sasuke
SasukeUchihaandNarutoUzumaki-1.jpg

Jel mislite da je ok sta Sasuke cini...i tako to :p

Sasuke je zalostan..................... On i Madara cine da ceo klan izgleda odvratno! Jadan Itachi, kakvog je brata imao...................................
Odvratan mi je, Sauce- gay, prodana dusa....................:(

Hmm , od kada pochinje nastavak narutoa u mangi, kada ukupno preskocim one fillere?

Koji volume ?chapter?

Filler arc je ziva glupost.................... Kada Sauce ode i sve ono...... Onda ide Side Story u Mangi.......... Kakashi Gaiden........... Posle toga, pocinje ono sto je poznato kao Shippuuden u Animi......... A to je Vol.28, Chapter. 245..................

Citam Mangu...
Pa da na pocetku ocrne Itachi-a, a na kraju se ispostavi suprotno...
Anyway, zanima me da li je istina da ce Itachi dati Naruto neke "nove" oci?
Tako sam barem cuo...

........................ S P O I L E R................................
On je dao neku moc Narutu, i rekao da se nada da je ovaj nece koristiti.....................
E owo je najnoviji spoiler iz mange Chapter 406.................
Jiraiyna prva knjiga je Prorocanstvo..... Ona knjiga po kojoj je Naruto dobio ime.............
I po njoj, Naruto se mora boriti protiv Peina............

E mene dosadilo da skidam stranicu po stranicu mange , a da chitam online ne zhelim , ocu da imam na kompu sve.

Trenutno sam stao kod vol 28 chapter 248.

Jer ima neko neki sajt gde mogu da skidam po vol , ili bar po chapterima ?

Pein je extra jak......... On ima posebnu sposobnost (tj. Kekkei Genkai) koju je imao jos samo Ridoku Sennin, tip koji je stvorio Ninjutsu (Jutsu Napade).............
A to je Rin'negan.....................
Razbio je Jiraiyu.............. Btw, upravo on bio je Jiraiyin ucenik................
Ali, on nije pravi lider Akatsuki-a, to je Uchiha Madara (aka Tobi)..............

Back