Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Btw sad sam malo bolje istražio, i nije baš da će da zameni Naruto u jumpu, pogrešno sam shvatio, nego svi pretpostavljaju da će to biti naslednik Naruta pošto je to trenutno najpopularnija nova manga u japanu, ima tek nekih 15-20 chaptera a konstantno je u top 5 u WSJ ranking-ima

Ovi bre nisu normalni

10xxedt.png

Definitivno nisu normalni...Ja jesam NaruSaku fan ali ovo je previše...Nego možda jesam luda ali volela bih da se serija nastavi...Ne kapiram zašto bi prestao seriju kada je jedna od najgledanijih ako ne i najgledanija u Japanu.

Biće tamo sledeće godine neka mini manga o deci, ko zna možda se predomisli pa napravi full novu mangu.

Definitivno nisu normalni...Ja jesam NaruSaku fan ali ovo je previše...Nego možda jesam luda ali volela bih da se serija nastavi...Ne kapiram zašto bi prestao seriju kada je jedna od najgledanijih ako ne i najgledanija u Japanu.

Никада није био најгледанији у Јапану, One piece је увек био гледанији, осим тога манга и аниме су данас много више познати по врло негативним него позитивним критикама, нарочито Shippuden, што би се рекло постао је диско ниво мртвила, и није једини...Штавише данас је Наруто доста познатији по игрицама него анимеу...

Никада није био најгледанији у Јапану, One piece је увек био гледанији, осим тога манга и аниме су данас много више познати по врло негативним него позитивним критикама, нарочито Shippuden, што би се рекло постао је диско ниво мртвила, и није једини...Штавише данас је Наруто доста познатији по игрицама него анимеу...
Ovo stvarno nisam znao, ja sam mislio na je Naruto ultra popularan medju klincima u Japanu.
Ali izgleda da se i deci smucila prica o prijateljstvu kako ga autor prikazuje.

Inace meni je licno bolji Shippuden od vanile :D .
Cak stavise mogao bi napraviti 3 seriju i da predje covek u Seinen pa da se bavimo nekim ozbiljnijim temama :D

Ovo stvarno nisam znao, ja sam mislio na je Naruto ultra popularan medju klincima u Japanu.
Ali izgleda da se i deci smucila prica o prijateljstvu kako ga autor prikazuje.

Inace meni je licno bolji Shippuden od vanile :D .
Cak stavise mogao bi napraviti 3 seriju i da predje covek u Seinen pa da se bavimo nekim ozbiljnijim temama :D

И сада има фину популарност али ни приближно као некад, док је некад био други по популарности сада је испао из 10 најгледанијих, штавише можда и из 20.
Што се тиче која је боља верзија, довољно је читати само ово.
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/WallBangers/Naruto

Када се прочита само ова страница негативних критика(веруј ми има их још) довољно је видети колико је уствари у питању прецењен аниме и колико заправо има бољих анимеа са слабијом рекламом...

Nisam znala da više nije toliko gledan znam da jeste bio.I realno nema baš mnogo krvi.Ovo i tako nije crtani baš za malu decu.A što se shippuudena tiče, bolji mi je nego kao kad su bili klinci.

Лично се не бих сложио да је Shippuden бољи. Ово су моји разлози.

1. Цела прича се свела на себичност и лицемерје једног одређеног клана.
2. Катастрофалан избор главних зликоваца
3. Исувише велики број олако потрошених ликова
4. И даље је остао велики број нерешених питања
5. Настанак приче се свео на идиотско понашање ликова у прошлости
6. Исувише велики број narm тренутака(тренуци који би требало да испадну озбиљни а испадну ненамерно смешни).
7. Главна улога припада убедљиво најгорем лику(не Наруту)
8. Огроман број рупа у причи
9. Чињеница да је сваки припадник одређеног клана прошао некажњено
10. Издаја основних идеала серије и лицемерје исте

Итд.

Poslednja izmena:
A da li ti je Nenade bilo zabavno? Da li si uzivao citajuci i tako?c:

Први део пре трогодишње паузе ми је био скроз добар, онда када је одређени клан преузео главну улогу у причи и када су почели DBZ фазони у пеглама је почело да ме нервира...а после саге са Pain-ом је постало досадно...Од целог другог дела једино сага са Хиданом ми је била одлична и све у вези Pain-a...и није ми била лоша одлучујућа пегла два брата, остало је све било затупљујуће...

Лично се не бих сложио да је Shippuden бољи. Ово су моји разлози.

1. Цела прича се свела на себичност и лицемерје једног одређеног клана.
2. Катастрофалан избор главних зликоваца
3. Исувише велики број олако потрошених ликова
4. И даље је остао велики број нерешених питања
5. Настанак приче се свео на идиотско понашање ликова у прошлости
6. Исувише велики број narm тренутака(тренуци који би требало да испадну озбиљни а испадну ненамерно смешни).
7. Главна улога припада убедљиво најгорем лику(не Наруту)
8. Огроман број рупа у причи
9. Чињеница да је сваки припадник одређеног клана прошао некажњено
10. Издаја основних идеала серије и лицемерје исте

Итд.
1.A koga bi ti postavio za glavnog negativca?
5.Ovo jeste, serija je promenila smek od borbe dva brata.
Inace prvih 80 epizoda shippudena je i animacija drugacija, kao da je degradirana kasnije, ona zbrljana borba protiv Peina je primer....

6.Eh da je covek pravio Seinen.

1.A koga bi ti postavio za glavnog negativca?
5.Ovo jeste, serija je promenila smek od borbe dva brata.
Inace prvih 80 epizoda shippudena je i animacija drugacija, kao da je degradirana kasnije, ona zbrljana borba protiv Peina je primer....

6.Eh da je covek pravio Seinen.

1. Змијасти скот је био пуно занимљивији и бољи зликовац, не плачљивко као ова двојица или празан као Кагуја. Једино Нагато му је био приближан по занимљивости
5. Прича не би ни настала да су ликови у прошлости мало размишљали главом уместо дупетом. А о анимацији не желим да причам, довољно је погледати Looney Tunes анимацију епизоде 167...
6. Narm-тренутак који испадне ненамерно смешан уместо драматичног какав је требао да буде.
Део колекције.
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Narm/Naruto

Back