Narodnjaci

Ova moja se družila sa društvom svog dugogodišnjeg dečka, koje su činili samo i isključivo metalci, pa je onda i ona kao slušala samo i isključivo metal... navodvo. Jednom tokom tog perioda žestokog metalisanja je izašla sa našom drugaricom koja sluša narodnjake, i odjednom je znala sve narodne pesme koje su tada bile puštene... i stare i nove. :confused:

Šta sve čoveku može da učini nesrećna ljubav... :lol:

Moja drugarica sluša onu vrstu muzike koju slusa njen trenutni momak .

mislis da ce trajati vecno? ja nesto ne verujem...

ja pripadam 91. generaciji... po pricama i nekom svom iskustvu, mi smo poslednja generacija koja ih rado slusa i uziva u njima kad god moze

ima ih verovatno i u ovim mladjim generacijama, ali ne vec u tolikom broju

cisto sumnjam da ce se ovi klinci godista 98., 99. i mladji loziti na narodnjake

ja pripadam 91. generaciji... po pricama i nekom svom iskustvu, mi smo poslednja generacija koja ih rado slusa i uziva u njima kad god moze

cisto sumnjam da ce se ovi klinci godista 98., 99. i mladji loziti na narodnjake

Ja imam 15g i imam svega 2/3 druga mojih godina koji slusaju tomu :(

KAd se i oni pozaljubljuju, krenuće da ih slušaju. Još uvek su neozbiljni. Ja nisam verovala da će moja generacija da sluša pa eto, navukosmo se.

Pa evo ja sam "95 pa ih rado slusam,a i 80% mojih drugova ih slusa......Sve je moguce....

ne znam... cini mi se da je tvoj slucaj redak

moj mladji burazer je 97. godiste i ne zna 20% starih narodnjama... vise se lozi na Eminema, MC Stojana i one pi*darije tipa 'Sto si mucko kolu?'

cak sam ga jednom uhvatio i Bizuteriju da slusa :S

mislim da je sa smrcu Tome Zdravkovica polako i poceo da umire kult tih pravih narodnjaka... tih godina je i Haris Dzinovic izasao iz grupe Sar e roma i zapoceo solo karijeru... on je uspeo da opstane, ali to su pojedinacni slucajevi

narodne pesme su nekada bile normala, svakodnevnice... nije mogao dan da prodje a da se ne opletu neki stari hitovi... danas ih je tesko na radiju pronaci... neki ih uopste ni ne pustaju, a neki im posvete tek par sati dnevno

i na izlascima ih je isto tesko pronaci... pustaju ih tek tamo u bas kasnim satima...

za moju maturu doveli smo neki band da nam sviraju i pevaju... od svih starih narodnjaka koje sam trazio znali su samo Poslednji boem i Krcma u Planini

mislim da su narodnjaci jedino jos normalna pojava na svadbama i to onim pravim svadbama

ipak mene licno bas briga ko sta slusa, ja sam navikao na njih jos od 5 godine, slusam ih redovno i slusacu do kraja zivota

evo bas ovu vrtim ceo dan :)

Najveci problem je u tome sto klinci slusaju stranu muziku kad ga pitas zasto on kaze da je nasa seljacka i sto se ta ista deca prijavljuju za neku emisiju i sa 8g pevaju iskljucivo stranu muziku. A sta fali domacoj? Ako vec neko ne voli narodnu(mada nema pravog veselja bez istih) onda lepo slusaj boru corbu a ne ISKLJUCIVO STRANO

Back