Primetila sam da mi kosa opada vise nego obicno pa me hvata blaga panika...koristim sampon koji je skup sto ne znaci da je i dobar pa mi se nekako vise svidja neki narodni recept da mi kosa bude zdravija...ima li neki jednostavan nacin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primetila sam da mi kosa opada vise nego obicno pa me hvata blaga panika...koristim sampon koji je skup sto ne znaci da je i dobar pa mi se nekako vise svidja neki narodni recept da mi kosa bude zdravija...ima li neki jednostavan nacin?
To kao za brzi rast kose...![]()
Ja probala, deluje i protiv opadanja i kosa dobija sjaj.pa neam pojma...valjda za oporavak skalpa : ))))
Evo odlican( i vrlo ukusan) recept za povecanje gvozdja : pola kg samlevenih oraha pomesati sa pola kg livadskog meda i sokom od pola kg limuna .Drzati u staklenoj tegli u frizideru i svaki dan pojesti po supenu kasiku toga .Moj sin pio razne tablete gvozdja -povecanje bilo zanemarljivo, a posle pojedene duple kolicine ovog i eritrociti i gvozdje bili na gornjoj graniciПреконтролиши гвожђе.
Чак и ако није испод доње границе референтне вредности не значи да није узрок опадања косе.
Имала сам ситуацију о којој пишеш. Гвожђе ми је било ок, мало испод средине дозвољене вредности. Међутим, број еритроцита близу горње границе....за мој број еритроцита, траба и гвожђе изнад средине.
Пила сам 20 дана гвожђе и коса је престала да опада.
А ти, ако хоћеш природно, појачај исхрану намирницама богатим гвожђем. Пробај и на тај начин, не може да ти шкоди.![]()
Zdravo svima...imam vrlo retku i tanku kosu..mnogo cesto se masti...mijem je svaki dan..probala sam razne vrste na sampona ali nista
Molim vas za neki sovet..kako da moja kosa postalje gusta i bujna...Pozdrav svima...!!!
Izvinete za moj Srpski...jas sum od Makedonija![]()
Ovo je extra! 2 meseca sam uzastopno koristila ovu mesavinu i kosa mi se znacajno popravila, trenutno pravim pauzu, ali i dalje cu koristiti ovaj sampon. Svima koji imaju problema sa opadanjem i sporim rastom kose, preporucujem da koriste ovako spremljen sampon i masku!Na jednom od foruma davno sam pronasla ovaj recept. Kod mene kao plavuse se pokazao vise nego idealan. Nema opadanja kose, nema ispucalih vrhova kao pre itd. Ja sam probala, a ostalo je na vama
Sampon:
-sampom od koprive (onaj obican, domaci)
-pantenol
-kapi od koprive
-AD kapi (vodeni rastvor)
-B vitamin u ampulama (slobodno stavite 2-3 ampule) Sa tom mesavinom perite kosu i nakon pranja stavite balzam ili pakovanje koje inace koristite.
Ima recept i za pakovanje koje obicno koristim kad znam da necu izlaziti nigde.
-1 ili 2 zumanceta
-nekoliko kasika ricinusovog ulja
-trecina bocice AD kapi (uljani rastvor)
-kapi od koprive
-B vitamin u ampuli
-2 - 3 kasike pantenola
P.S. Drugar koji je poceo da celavi polako mnogo je pomogao jer mu se kosa malo progustila, kako on kaze i nisu vise toliko evidentne sare po glavi. Trebalo bi da se vide prvi rezultati vec nakon mesec do dva dana. Medjutim, mislim da cete vec prvi put kad operete kosu osetiti pod prstima da je malo drugacija nego kada perete drugim samponima.
Ovo je extra! 2 meseca sam uzastopno koristila ovu mesavinu i kosa mi se znacajno popravila, trenutno pravim pauzu, ali i dalje cu koristiti ovaj sampon. Svima koji imaju problema sa opadanjem i sporim rastom kose, preporucujem da koriste ovako spremljen sampon i masku!![]()
Na jednom od foruma davno sam pronasla ovaj recept. Kod mene kao plavuse se pokazao vise nego idealan. Nema opadanja kose, nema ispucalih vrhova kao pre itd. Ja sam probala, a ostalo je na vama
Sampon:
-sampom od koprive (onaj obican, domaci)
-pantenol
-kapi od koprive
-AD kapi (vodeni rastvor)
-B vitamin u ampulama (slobodno stavite 2-3 ampule) Sa tom mesavinom perite kosu i nakon pranja stavite balzam ili pakovanje koje inace koristite.
Ima recept i za pakovanje koje obicno koristim kad znam da necu izlaziti nigde.
-1 ili 2 zumanceta
-nekoliko kasika ricinusovog ulja
-trecina bocice AD kapi (uljani rastvor)
-kapi od koprive
-B vitamin u ampuli
-2 - 3 kasike pantenola
P.S. Drugar koji je poceo da celavi polako mnogo je pomogao jer mu se kosa malo progustila, kako on kaze i nisu vise toliko evidentne sare po glavi. Trebalo bi da se vide prvi rezultati vec nakon mesec do dva dana. Medjutim, mislim da cete vec prvi put kad operete kosu osetiti pod prstima da je malo drugacija nego kada perete drugim samponima.