picololeone Legenda Banovan Poruka 51.779 02.02.2008. u 02:13 - Narodi #28 fosilvaso: Btw. Šta bi bilo kad bi bilo: Šta mislite, da li bi se juga-pljuga raspala da je Tito kojim slučajem bio Srbin? Kliknite za proširenje... Bi, sigurno. Pa mi i danas dajemo drugima prednost vise nego sebi. A to je Tile znao i iskoristio.:wink:
fosilvaso: Btw. Šta bi bilo kad bi bilo: Šta mislite, da li bi se juga-pljuga raspala da je Tito kojim slučajem bio Srbin? Kliknite za proširenje... Bi, sigurno. Pa mi i danas dajemo drugima prednost vise nego sebi. A to je Tile znao i iskoristio.:wink:
fosilvaso Buduća legenda Poruka 40.394 02.02.2008. u 02:17 - Narodi #29 picololeone: Bi, sigurno. Pa mi i danas dajemo drugima prednost vise nego sebi. A to je Tile znao i iskoristio.:wink: Kliknite za proširenje... Ili nam je to usadio, a mnogi se još nisu oslobodili tih starih običaja!?
picololeone: Bi, sigurno. Pa mi i danas dajemo drugima prednost vise nego sebi. A to je Tile znao i iskoristio.:wink: Kliknite za proširenje... Ili nam je to usadio, a mnogi se još nisu oslobodili tih starih običaja!?
Norma Kampl Iskusan Poruka 5.920 02.02.2008. u 02:22 - Narodi #30 Распала би се, јер није била добро "насађена" ни од самог почетка. Зашто толико инсистирам на "Црном јагњету"? Тамо је сјајно описана атмосфера, прилике, од уједињења, па надаље.
Распала би се, јер није била добро "насађена" ни од самог почетка. Зашто толико инсистирам на "Црном јагњету"? Тамо је сјајно описана атмосфера, прилике, од уједињења, па надаље.
picololeone Legenda Banovan Poruka 51.779 02.02.2008. u 02:31 - Narodi #31 fosilvaso: Ili nam je to usadio, a mnogi se još nisu oslobodili tih starih običaja!? Kliknite za proširenje... Nisu se oslobodili. Zato se i drze grcevito za vlast.:wink: A i to, da. Nije dobro ni nasadjena, mi oslobodioci, drugi robovi, a tako nam malo pripalo...
fosilvaso: Ili nam je to usadio, a mnogi se još nisu oslobodili tih starih običaja!? Kliknite za proširenje... Nisu se oslobodili. Zato se i drze grcevito za vlast.:wink: A i to, da. Nije dobro ni nasadjena, mi oslobodioci, drugi robovi, a tako nam malo pripalo...
fosilvaso Buduća legenda Poruka 40.394 02.02.2008. u 02:41 - Narodi #32 Norma Kampl: Распала би се, јер није била добро "насађена" ни од самог почетка. Зашто толико инсистирам на "Црном јагњету"? Тамо је сјајно описана атмосфера, прилике, од уједињења, па надаље. Kliknite za proširenje... E, a da li bi je Srbin 'Tito' dobro nasadio od početka?
Norma Kampl: Распала би се, јер није била добро "насађена" ни од самог почетка. Зашто толико инсистирам на "Црном јагњету"? Тамо је сјајно описана атмосфера, прилике, од уједињења, па надаље. Kliknite za proširenje... E, a da li bi je Srbin 'Tito' dobro nasadio od početka?
KninGrad Iskusan Poruka 6.326 02.02.2008. u 04:00 - Narodi #33 A koji su to narodi?? Posto ja znam da je JEDAN narod bio podeljen na 3 strane!!! A mozda se ta tvoja nova istorija razlikuje od one prave.
A koji su to narodi?? Posto ja znam da je JEDAN narod bio podeljen na 3 strane!!! A mozda se ta tvoja nova istorija razlikuje od one prave.
KninGrad Iskusan Poruka 6.326 02.02.2008. u 04:00 - Narodi #34 car Nemanja: nastala bi velika srbija Kliknite za proširenje... Vreme je da se prestane koristiti taj naziv "velika Srbija".....to nije velika Srbija nego SRBIJA!!!
car Nemanja: nastala bi velika srbija Kliknite za proširenje... Vreme je da se prestane koristiti taj naziv "velika Srbija".....to nije velika Srbija nego SRBIJA!!!
fosilvaso Buduća legenda Poruka 40.394 02.02.2008. u 04:15 - Narodi #35 KninGrad: Vreme je da se prestane koristiti taj naziv "velika Srbija".....to nije velika Srbija nego SRBIJA!!! Kliknite za proširenje... car Nemanja u svom postu nije mislio na Srbiju u sadašnjim granicama, već na Veliku Srbiju
KninGrad: Vreme je da se prestane koristiti taj naziv "velika Srbija".....to nije velika Srbija nego SRBIJA!!! Kliknite za proširenje... car Nemanja u svom postu nije mislio na Srbiju u sadašnjim granicama, već na Veliku Srbiju
Psihologue Buduća legenda Poruka 37.380 02.02.2008. u 20:54 - Narodi #36 Mislim da je elektroda skroz zalutao ili zalutala u ovaj deo foruma..