Kako može on biti u pravu ako si ti u pravu za Baske? Ili možda daješ prednost na slepo Slavenu, kao stručnjaku, iako nije objasnio zašto misli "nijedan".
Наравно да остајем код свог поста и мишљења;
У сваком случају са великом сигурношћу можемо рећи да Баски живе на том простору у континуитету два миленјума (а то је по мени смисао ове теме), задржали су своје посебности, укључујући и језик.
у том посту дао сам дао кратко објашњења става, покушавајући да не смарам.
Међутим кад неко на прву напише/каже "нико", "ниједан", па онда крене "да брани" тај нихилистички став, ту немате шанси, нихилиста увијек има "муниције за негирање", ту вам остаје само да се повучете без губитака. и ту сам одустао
Ако тако поставиш ствари, могу примијетити да је мало преамбицизно тражити такав континуитет идентитета.
мислим, може се полемисати, али то је полемика глувих.
A upravo je neverovatno da si ovo pretpostavio, jer ovo su baš Slavenova pravila, pod stavkom 1 njegovog pravilnka ("1. Slaven je uvek u pravu" etc.).
Вјероватно има истине, но нећу даље јер је забрањено коментарисати друге форумаше, могао би ме пријавити па сам награисао.
Генерално, не смета ми и такав приступ, и иначе људи себи тешко признају да су у криву, заблуди, неки одбрамбени механизам.