Narod Srbije uskoro ce samo da radi za vracanje Tadicevih kredita

nepismeni , odlazili su ljudi na pecalbu jos za vreme tita i komunista kad je bilo neuporedivo bolje ekonomsko stanje u zemlji. inace ako nisi znao od 2000te do danas se odlazi iz srbije u mnogo vecoj meri nego 90tih...

A tvoj Sloba bi tu nesto promenijo.

Sloba je loozer izgubijo je rat protiv onih koji i nisu imali ni oruzije.

opet ovaj psihicki bolesnik oboleo od manijakalne paranoidne shizofrenije sto tripuje narod po forumu da je jevrej i agent strane obavestajne sluzbe na privremenom radu u srbiji :rotf:
idi leci se - nije za tebe forum vec neka psihijatrijska ustanova zatvorenog tipa uz lecenje bicevanjem i elektroshokovima :think:

:rotf::rotf::rotf:

Sve je to super.... :hvala:

nego opet nisi odgovorio na prethodno pitanje.... sta to tebe pogadja toliko kad ti zivis savrseno dobro.... mislim pored tolikih firmi i svercerskih aktivnosti ti bi najmanje morao da se bunis....

A ovo oko bicevanja i elektrosokova mislim da je pre primerenije tebi.... tvoja lupetanja su opste poznata.... ti, jeremija the great i krstan ste kategorija za sebe....

:rotf::rotf::rotf:

Sve je to super.... :hvala:

nego opet nisi odgovorio na prethodno pitanje.... sta to tebe pogadja toliko kad ti zivis savrseno dobro.... mislim pored tolikih firmi i svercerskih aktivnosti ti bi najmanje morao da se bunis....

A ovo oko bicevanja i elektrosokova mislim da je pre primerenije tebi.... tvoja lupetanja su opste poznata.... ti, jeremija the great i krstan ste kategorija za sebe....

pa znas nisu svi ljudi kao ti - egoisticna bagra kojoj je bitno samo da je njihovo debelo crevo puno hrane pa makar svi ostali crkavali od gladi zbog toga

ima jos nekih ljudi koji zele da i njihova zemlja i narod budu uspesni - da napreduju i imaju buducnost . i osecaju se lepo ako se to desava i osecaju se lose ako vide da im narod i drzava propadaju.

a srbija propada. i ekonomski i bioloski i moralno i duhovno i kulturno.

i posten covek i castan Srbin i hriscanin en moze da ostane nem na sve to.

e zato ste vi najvece zlo koje je vladalo ovom zemlojom - jer ste vi srbiji i srbima uzeli buducnost i pretvorili ih u robove kapitalizma

Back